Vizitator Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 hai sa ii schimbam numele la rubrica astafeedback comercial suna mai bine.. Link spre comentariu
subsemnatul2012 Postat August 4, 2012 Partajează Postat August 4, 2012 Las si eu o ,,vorba buna ,, ptr userul <>. Un sfat:cumparati cu incredere. Felicitari ptr. seriozitate! Link spre comentariu
lavynyu Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 Recomand si eu userul wally_gatter este un om cu care poti face intradevar schimburi atat de componente cat si de impresii mai ales in domeniul electronic cat despre sectiunea userilor neseriosi ea ar trebui sa existe sau daca nu se poate sa se implementeze ceva asemanator forumurilor vecine ................. Link spre comentariu
emilberculescu Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 Recomand si eu userul wally_gatter este un om cu care poti face intradevar schimburi atat de componente cat si de impresiiAprob pozitiv .P.S. " lavynyu " inca o data iti MULTUMESC ! pentru ce am primit de la tine . ( Si acum le folosesc - daca ai nevoie de ceva nu ezita ) " lavynyu " Link spre comentariu
lavynyu Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 multumesc , daca mai aveti si dvs. nevoie vorbim ............... Link spre comentariu
flores72 Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 Recomand userul TITI si dj-256 Link spre comentariu
mihail-cornel Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Recomand ca user serios si de cuvant pe "bobo" Link spre comentariu
Vizitator Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Recomand userul DjLECO...serios..perspicace si atent:) Stima!!! Imi pare rau ca trebuie sa fac asta, dar... am oarece retineri vis-a-vis de cele de mai sus. @ nico_2010 Te-as ruga sa detaliezi, nu-mi aduc aminte sa fi facut vre-o afacere noi doi... Astept detalii. Aici sa vada toata lumea. Link spre comentariu
wally_gatter Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Recomand si eu userul wally_gatter este un om cu care poti face intradevar schimburi atat de componente cat si de impresii mai ales in domeniul electronic cat despre sectiunea userilor neseriosi ea ar trebui sa existe sau daca nu se poate sa se implementeze ceva asemanator forumurilor vecine .................si eu il recomand pe lavynyu ca un user serios ... am avut doar de castigat in "afacerile" facute cu el Link spre comentariu
Vizitator mihai robert Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 Recomand si eu DjLeco , foarte serios si punctual Link spre comentariu
florianos Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 Recomand userul cioroianu. User serios, marfa de calitate ! Link spre comentariu
adicontakt Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 recomand userul costyy86 Link spre comentariu
costyy86 Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 recomand userul costyy86toate respectele mele si pentru acest om,cumparator de incredere. Link spre comentariu
grabiel Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Il pomenesc si eu pe Terry36, un om hotarat, amabil, serios, etc. Link spre comentariu
florianos Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 Recomand userul myhay1208. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum