Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

Recomand si eu userul wally_gatter este un om cu care poti face intradevar schimburi atat de componente cat si de impresii mai ales in domeniul electronic cat despre sectiunea userilor neseriosi ea ar trebui sa existe sau daca nu se poate sa se implementeze ceva asemanator forumurilor vecine .................

Link spre comentariu

Recomand si eu userul wally_gatter este un om cu care poti face intradevar schimburi atat de componente cat si de impresii

Aprob pozitiv .P.S. " lavynyu " inca o data iti MULTUMESC ! pentru ce am primit de la tine . ( Si acum le folosesc - daca ai nevoie de ceva nu ezita ) " lavynyu " :aplauze
Link spre comentariu

Recomand userul DjLECO...serios..perspicace si atent:):)

Stima!!!

Imi pare rau ca trebuie sa fac asta, dar... am oarece retineri vis-a-vis de cele de mai sus.

@ nico_2010

Te-as ruga sa detaliezi, nu-mi aduc aminte sa fi facut vre-o afacere noi doi...

Astept detalii.

Aici sa vada toata lumea.

Link spre comentariu
wally_gatter

Recomand si eu userul wally_gatter este un om cu care poti face intradevar schimburi atat de componente cat si de impresii mai ales in domeniul electronic cat despre sectiunea userilor neseriosi ea ar trebui sa existe sau daca nu se poate sa se implementeze ceva asemanator forumurilor vecine .................

si eu il recomand pe lavynyu ca un user serios ... am avut doar de castigat in "afacerile" facute cu el :da :da :da
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări