Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

Problema era ca Tzeparii il "amenintau" pe proprietarul forumului (adica Vasile) cu procese ... La o simpla cautare pe google ciumpalacii apareau in subiectul cu tzepari si astfel nu reuseau sa mai pacaleasca lumea pe alte forumuri :rade: . Intr-un proces tzepar vs. Vasile era foarte probabil sa castige tzeparul, traim in Romania si asta ne mananca viata.

Link spre comentariu

Pai noi nu suntem martori? Cum sa castige ei, daca dau tepe! Cat o fi de intortocheat sistemul legislativ romanesc, mi-e greu sa cred ca s-ar putea intampla asa ceva. Confidentialitatea datelor personale? Ma rog...

O sa citim din ce in ce mai des cazuri de astea:

http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopi ... 19&t=14903

Pacat, o solutie legala trebuie sa fie! Aceste topicuri trebuie sa existe, altfel ne ducem naibii cu totii! O sa devenim toti paranoici ca vom lua tepe.

Moderatorii cred ca ar trebui totusi sa gaseasca o solutie.

Colegul de mai sus avea dreptate, sa deschida cineva un subiect la "Carciuma".

Link spre comentariu

exista un subiect la Carciuma - viewtopic.php?f=40&t=116078EL-GABRY nu ma crezi ca infractorii castiga procese in Romania ? :rade: asta cu martorii si cu dovezile e treaba dificila, din vorbe toti suntem viteji dar cand vine vorba de mers la politie/proces treaba se schmba. Nimeni din justitie nu sta sa inteleaga ce este un forum si ca aici mergem pe incredere! legea se aplica chiar daca unori este perfect idioata.

Link spre comentariu

Salutare! Recomand cu incredere un user serios ,,RoadRunner941,,.Incheiat o tranzactie fara probleme.Felicitari pentru seriozitate !!! :da

Link spre comentariu

recomand userul yo9igs ,desi nu am intrebat in ce stare e produsul acesta se prezinta in conditii excelente. user de incredere,amabil,recomand.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări