Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

Recomand cu incredere userul indy666, comanda 260Ron, colet trimis la termen,

si fara sa lipseasca ceva sau sa fie defect in continutul coletului.

Tot respectul deasemenea. Totul a decurs ok!!
Link spre comentariu

Il recomand cu placere pe userul nationalistul: am primit in timp util si ambalat cu grija subansamblul comandat in stare estetica si de functionare conform descrierii.

Link spre comentariu

Totodata si eu recomand userul @daniel_ac ... vanzator serios, trimitere colet prompta, produse exact ca in descriere , preturi ok.Toate cele bune!

Link spre comentariu

Deoarece am colaborat cu mai multi useri in ultima perioada vreau sa ii mentionez si sa ii recomand aici :

Userul: lavynyu

Am avut nevoie de ceva si colegul nostru lavynyu mi-a gasit si procurat ce aveam nevoie si mi le-a expediat

si vreau sa spun ca nu este vorba doar de un colet ci de mai multe. Utilizator de nota 10 +

Userul: dan-a2

Coincidenta a facut sa mi se strice ceva in timpul discutilor cu dansul si i-am spus si "am fost rezolvat" , sa zic asa in cel mai scurt timp cu ajutorul domnului dan-a2.

Userul: CocaCola

Mi-a cerut o lista cu tot ce imi trebuie si am primit de la dansul tot ce am vrut.

Chiar a renuntat sa isi cumpere ceva personal in favoarea cerintei mele.

Userul: cristiand02

Intr-o zi am vorbit si peste doua zile am primit cele dorite , foarte corect si promt.

Personal le-am multimit fiecaruia , si vreau sa le multumesc si aici .

Link spre comentariu
Vizitator vyk2

O data cu imposibilitatea de a mai depune vre-o plangere pentru useri neseriosi au inceputsa se inmulteasca si numarul teparilor care profita din plin :freaza: .Eu personal am luat vre-o doua tepe si mai stiu si de altii :sparge: Pacat :cry:

Link spre comentariu

Cum, topicul "De cine sa ne ferim", nu mai este?Care ar fi explicatia?

Cred ca una dintre explicatii ar fi aceea ca sau postat prea multe date cu caracter personal desi nu cred. Doar administratorul forumului ne poate da o explicatie plauzibila.
Link spre comentariu

Eu am mai zis de sistem de reputatie, dar daca nu se vrea......

ar fi cel mai ok lucru posibil atunci nici un user nu cred ca s-ar simti lezat intrun felscuzatimi off topicul :jytuiyu
Link spre comentariu

Bun si care ar fi problema atunci? Unul da teapa si noi nu putem sa il demascam, sa ii dam numele real adresa si numarul de telefon, astfel incat sa nu mai fie si alt coleg "intepat"? Mi se pare cel mai tampit motiv. Imi cer scuze, eu azi am aflat de disparitia acelui topic, poate s-a mai discutat si eu ma bag aiurea.In alta ordine de idei, urmand rationamentul neinteles... de ce nu se desfiinteaza si topicul cu cumparatori seriosi?Cred ca vom citi si pe aici de tepari, unde sa mai scrie colegii de acum?

Link spre comentariu

propun sa ne mutam la bodega si sa discutam acolo ca aici suntem off topic deschidem acolo un topic si discutam aceste postari care nu au legatura cu subiectul il rugam pe moderatorul de servici sa le stearga :jytuiyu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări