grabiel Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Colaborare impecabila cu userul catatgv. Un domn deosebit, serios si foarte prompt. Recomand... Link spre comentariu
costyy86 Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Recomand cu placere pe Spitfire si amisdaniel, useri seriosi si de incredere...sper sa mai avem tranzactii efectuate cu succes.....Multumesc. Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Recomand si eu pe Terry34 si Glide. Marfa de calitate, expediere prompta. Link spre comentariu
Terry34 Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Recomand si eu userii: riderinblack_tm, excelenta colaborare, colete impachetate exemplar, marfa mai buna decat ma asteptam, userii: SHONELU, saptemari, Costel yo8bnd, useri de incredere, marfa extra! Link spre comentariu
costyy86 Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Recomand cu multa placere pe amisdaniel, un om de milioane...la fel si pe Bogdi12001, mult respect pentru amandoi.... Link spre comentariu
Vizitator gugulete Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 recomand daniele1625 ca fiind un bun vanzator.lampile cumparate de la el,sunt noi si au venit foarte bine ambalate.multumesc. Link spre comentariu
grabiel Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 Recomand userul molioa, foarte prompt, amabil si serios. Link spre comentariu
cristi71 Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 recomand userul catalin34, user deosebit de serios si de cuvant. Link spre comentariu
Bogdi12001 Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Multumesc, aceleasi aprecieri si pt. Costyy86. Link spre comentariu
molioa Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Recomand userul -grabiel- o persoana cu care te intelegi din "priviri". Toata stima.Recomand userul -pop_ady44- un maramuresan, jos palaria. Amabil si de cuvant. Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Recomand si pe djmaxx -vanzator serios! Link spre comentariu
stefan_k Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Nu stiu daca mai e cazul sa zic, dar - colaborare foarte buna cu zal si cu marianjoita.Am primit de la fiecare cate un pachet, foarte bine ambalate, expediere rapida, etc. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Recomand userul -grabiel- o persoana cu care te intelegi din "priviri". Toata stima.Recomand userul -pop_ady44- un maramuresan, jos palaria. Amabil si de cuvant. multumesc aceleas aprecieri si pentru domnia voastra Link spre comentariu
Vizitator emysvs Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Recomand si eu userii: saptemari,grabiel, stefan nicolae, seeds; oameni de toata isprava! Link spre comentariu
costyy86 Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Tota stima pentru escu si Terry34, oameni exceptionali... P.S. Scuze daca am omis pe cineva.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum