Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

Vizitator cislariu dorel

Recomnd pe userul Oancea Catalin vanzator serios pentru faptul ca a fost corect privind detaliile despre marfa vanduta cat si pentru o ambalare ff buna. Din partea mea TOATA STIMA. :aplauze

Link spre comentariu

Multumesc de aprecieri,de modul exemplar de ambalare,de acuratetea descrierii componentelor;recomand ca un partener deosebit de amabil si serios.Concomitent,am cumparat de la user-ii "Saptemari" si"Marcel"din Arad,pentru care am aceleasi aprecierisi recomandari,seriozitate,promptitudine,amabilitate.Multumesc tuturor celor cu care am colaborat.

Si eu multumesc frumos pentru aprecieri.Domnul "romica-b" este o persoana serioasa si de cuvant pe care as recomanda-o oricui.Mult succes in ceea ce doriti sa faceti!
Link spre comentariu

Recomand cu caldura userul DjLeco.

Foarte serios in ceea ce face cand vine vorba de client-marfa, pe langa un placut bonus din partea lui.

Este o placere sa colaborezi cu astfel de persoane.

Multumesc, aceleasi aprecieri si pentru tine, om hotarit si serios.

Prin bonusuri, incerc sa aduc un fel de multumire sufleteasca, omului care plateste citiva lei in plus la curierat rapid, vs posta...

Tot respectul si pentru DjLeco, seriozitate maxima. Multumesc si pentru bonus!!!

Asemeni, indy666!

Baiat serios si hotarit!

Prin bonusuri, incerc sa aduc un fel de multumire sufleteasca, omului care plateste citiva lei in plus la curierat rapid, vs posta...

Inca o tranzactie incheiata cu succes cu userul high_voltage_tm, mi-a trimis si marfa in avans!

Respect "Timisorene ", si spor la vinzari in continuare!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări