Dj Alex Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 recomand Sciprian marfa de calitate si transport rapid Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 recomand cu multa caldura un user care nu are descriere in seriozitare ZALLmarfa conform descrieri ambalare anti bomba atomica acuma sa vedem cat este el de multumit Link spre comentariu
Vizitator cislariu dorel Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Recomnd pe userul Oancea Catalin vanzator serios pentru faptul ca a fost corect privind detaliile despre marfa vanduta cat si pentru o ambalare ff buna. Din partea mea TOATA STIMA. Link spre comentariu
Vizitator LiFePO4 Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Recomand cu multă căldură pe : "radusa" , "iulicuta2000" şi "Spk_V" . Link spre comentariu
EL-GABRY Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Tot respectul pentru DORU3160 (scris intentionat cu litere mari), un om si un coleg desavarsit.Sa stii ca nu voi uita gestul facut, poti deja sa consideri ca ti-am ramas dator.Multumesc! Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Recomand pe Fanachis, ambalare ireprosabila, marfa conform descrierii. Link spre comentariu
costyy86 Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 kodor2001, un om exceptional...Multumesc... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 kodor2001, un om exceptional...Multumesc...Un + mareeee si de la mine pentru kodor 2001 si inca unul tot pe atata pentru domnul CDT caruia ii multumesc mult! Link spre comentariu
eduardo Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 recomand cu toata caldura colaborarea cu userul ...atupi.., desi sunt la prima tranzactie cu el mi-a lasat o impresie deosebita! Link spre comentariu
saptemari Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Multumesc de aprecieri,de modul exemplar de ambalare,de acuratetea descrierii componentelor;recomand ca un partener deosebit de amabil si serios.Concomitent,am cumparat de la user-ii "Saptemari" si"Marcel"din Arad,pentru care am aceleasi aprecierisi recomandari,seriozitate,promptitudine,amabilitate.Multumesc tuturor celor cu care am colaborat.Si eu multumesc frumos pentru aprecieri.Domnul "romica-b" este o persoana serioasa si de cuvant pe care as recomanda-o oricui.Mult succes in ceea ce doriti sa faceti! Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Recomand user-ul pole, un om de nota Zece! Link spre comentariu
Vizitator LiFePO4 Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 O bună colaborare cu "CDT" şi "bebexo" . Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Recomand cu caldura userul DjLeco. Foarte serios in ceea ce face cand vine vorba de client-marfa, pe langa un placut bonus din partea lui. Este o placere sa colaborezi cu astfel de persoane. Multumesc, aceleasi aprecieri si pentru tine, om hotarit si serios. Prin bonusuri, incerc sa aduc un fel de multumire sufleteasca, omului care plateste citiva lei in plus la curierat rapid, vs posta... Tot respectul si pentru DjLeco, seriozitate maxima. Multumesc si pentru bonus!!!Asemeni, indy666! Baiat serios si hotarit! Prin bonusuri, incerc sa aduc un fel de multumire sufleteasca, omului care plateste citiva lei in plus la curierat rapid, vs posta... Inca o tranzactie incheiata cu succes cu userul high_voltage_tm, mi-a trimis si marfa in avans! Respect "Timisorene ", si spor la vinzari in continuare! Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Toata stima pentru userii noxxys si emysvs. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 recomand si eu pe domnul noxxys Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum