costyy86 Postat Ianuarie 20, 2012 Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 costyy86 si riderinblak_tmrecomand cu cea mai mare incredere persoane serioase si ambalare de cea mai buna calitate o coletelor asemenea pot spune si eu mult respect...... Link spre comentariu
emilberculescu Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Vreau sa recomand cu o deosebita placere pe: = sorteh = promtitudine , expediere , ambalare , bonusuri Totul de nota 10 Multumiri multe inca o data. Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Recomand userul diconu marcel,marfa de calitate,printre putinii useri de la care am primitmarfa buna si exact ca in descriere. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Recomandari maxime pentru domnul edisitaru. Sunt foarte multumit de produsul achizitionat! Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Recomand pe electrom Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Recomand cu toata placerea pe costyy86 . Multumesc mult ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Am incheiat cu @ romica-b , doua afaceri care au decurs impecabil. Il recomand cu toata caldura !! Link spre comentariu
romica-b Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Multumesc de aprecieri,de modul exemplar de ambalare,de acuratetea descrierii componentelor;recomand ca un partener deosebit de amabil si serios.Concomitent,am cumparat de la user-ii "Saptemari" si"Marcel"din Arad,pentru care am aceleasi aprecierisi recomandari,seriozitate,promptitudine,amabilitate.Multumesc tuturor celor cu care am colaborat. Link spre comentariu
Vizitator crash44 Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Recomand pe ionutz1971. User prompt si corect. Link spre comentariu
indy666 Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Tot respectul si pentru DjLeco, seriozitate maxima. Multumesc si pentru bonus!!! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 hbi -un alt vinzator serios, il recomand!Emil Link spre comentariu
tavipop Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Si eu il recomand pe Dl. hbi si pe Dl. Babic2005 pentru incredere si promptitudine! Multumesc ambilor!!! Octavian Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Recomand vcdec, ambalare ireprosabila, livrare rapida. Link spre comentariu
hades19 Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Recomand vcdecRecomand si eu pe Dl. Cristi @vcdec, super serios si m-a ajutat cu o gramada de sfaturi! Link spre comentariu
costyy86 Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Recomand cu multe placere userul radhoo, a platit in avans si a beneficiat de reducere si transport gratuit. Stima si respect ..Costi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum