Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

EL-GABRYRecomand cu placere userul mai sus mentionat.A cumparat un receiver denon de la mine.A trimis adresa, a luat legatura cu mine telefonic...om serios recomand !In 2 zile au venit si banii pe urma si cu asta basta.Cum am zis recomand userul !

Link spre comentariu

EL-GABRYRecomand cu placere userul mai sus mentionat.A cumparat un receiver denon de la mine.A trimis adresa, a luat legatura cu mine telefonic...om serios recomand !In 2 zile au venit si banii pe urma si cu asta basta.Cum am zis recomand userul !

Pfff, acum am vazut ca ai scris si aici. Am citit prima data (din curiozitate) topicul cu tepari. M-am cam speriat cand mi-am vazut numele pe acolo.Multumesc si eu, om de nota 10!
Link spre comentariu

O idee foarte buna pt ca cei noi inscrisi, care au calificative zero, sa nu mai vanda niciodata nimic.

//offtopicNu e o idee prea buna, daca se aplica nimeni nu poate vinde nimic (toti au 0 calificative).In schimb un sistem de calificative gen ibei sau ocazii nu ar strica deloc. Forumul actual e pe PhpBB, nu stiu daca are o astfel de extensie, VBuletinul si SMF-ul are. Daca staff-ul e interesat de adaugarea unei astfel de optiuni as da si eu o mana de ajutor la implementare.
Sustin si eu o astfel de decizie.Ca pana treci prin 60 de pagini cautan un user te saturi.asa ai 10-20-30 + isi da omul seama.daca ai invers la fel de bine !
Link spre comentariu

Ca pana treci prin 60 de pagini cautan un user te saturi.

Se deschide functia de Cautare

Se trece numele viitorului colaborator in campul "Căutare după cuvinte cheie: "

In campul "Caută în forumuri: " se alege sectiunea vanzari

Se apasa butonul "Cautare"

Vor fi afisate toate mesajele care contin acel nume,iar acele mesaje ar trebuie sa fie numai in subiectele cu useri seriosi sau tepari

Si,evident,daca viitorul colaborator are putine mesaje,se procedeaza cu maxima atentie,predare personala cu proba,banii in avans etc pana la anularea tranzactiei!

E asa greu? :nas:

Link spre comentariu

Recomand cu caldura userul gabi61, un domn de mare cuvant si de un mare bun simt, am cumparat de la domnia lui un Vesatester, de asemenea a mai pus si ceva pe langa, mai rar asa oameni ehh... De asemenea domnul cristiand02 un vanzator extrem de serios si extrem de intelegator (nu am putut ajunge la dumnealui sa iau piesele comandate) si le-a trimis cu posta romana.Cu respect,Gabriel TudoranAnalog Sound

Link spre comentariu

Vreau sa recomand si eu doi useri extrem de seriosi :

1. @indy666

2. @imreberes

Mi-a facut placere sa facem afaceri impreuna !! :dans: icon_jook

Placerea a fost de partea mea!!

Deasemenea domnul dalu364 user extrem de serios, produs ambalat exceptional!!!

Multumesc!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări