Miki Spaga Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 EL-GABRYRecomand cu placere userul mai sus mentionat.A cumparat un receiver denon de la mine.A trimis adresa, a luat legatura cu mine telefonic...om serios recomand !In 2 zile au venit si banii pe urma si cu asta basta.Cum am zis recomand userul ! Link spre comentariu
EL-GABRY Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 EL-GABRYRecomand cu placere userul mai sus mentionat.A cumparat un receiver denon de la mine.A trimis adresa, a luat legatura cu mine telefonic...om serios recomand !In 2 zile au venit si banii pe urma si cu asta basta.Cum am zis recomand userul !Pfff, acum am vazut ca ai scris si aici. Am citit prima data (din curiozitate) topicul cu tepari. M-am cam speriat cand mi-am vazut numele pe acolo.Multumesc si eu, om de nota 10! Link spre comentariu
Miki Spaga Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 O idee foarte buna pt ca cei noi inscrisi, care au calificative zero, sa nu mai vanda niciodata nimic.//offtopicNu e o idee prea buna, daca se aplica nimeni nu poate vinde nimic (toti au 0 calificative).In schimb un sistem de calificative gen ibei sau ocazii nu ar strica deloc. Forumul actual e pe PhpBB, nu stiu daca are o astfel de extensie, VBuletinul si SMF-ul are. Daca staff-ul e interesat de adaugarea unei astfel de optiuni as da si eu o mana de ajutor la implementare.Sustin si eu o astfel de decizie.Ca pana treci prin 60 de pagini cautan un user te saturi.asa ai 10-20-30 + isi da omul seama.daca ai invers la fel de bine ! Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Ca pana treci prin 60 de pagini cautan un user te saturi. Se deschide functia de CautareSe trece numele viitorului colaborator in campul "Căutare după cuvinte cheie: " In campul "Caută în forumuri: " se alege sectiunea vanzari Se apasa butonul "Cautare" Vor fi afisate toate mesajele care contin acel nume,iar acele mesaje ar trebuie sa fie numai in subiectele cu useri seriosi sau tepari Si,evident,daca viitorul colaborator are putine mesaje,se procedeaza cu maxima atentie,predare personala cu proba,banii in avans etc pana la anularea tranzactiei! E asa greu? Link spre comentariu
gtudoran Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Recomand cu caldura userul gabi61, un domn de mare cuvant si de un mare bun simt, am cumparat de la domnia lui un Vesatester, de asemenea a mai pus si ceva pe langa, mai rar asa oameni ehh... De asemenea domnul cristiand02 un vanzator extrem de serios si extrem de intelegator (nu am putut ajunge la dumnealui sa iau piesele comandate) si le-a trimis cu posta romana.Cu respect,Gabriel TudoranAnalog Sound Link spre comentariu
riderinblack Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Recomand si eu userul Marele Savant. Am schimbat cateva mesaje si tranzactia a fost efectuata fara probleme. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Vreau sa recomand si eu doi useri extrem de seriosi :1. @indy6662. @imreberes Mi-a facut placere sa facem afaceri impreuna !! icon_jook Link spre comentariu
imreberes Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Si mie mi-a facut placere. Vanzator prompt, rapid. De ar fi pe acest forum numai ca dansul... Link spre comentariu
indy666 Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Vreau sa recomand si eu doi useri extrem de seriosi : 1. @indy666 2. @imreberes Mi-a facut placere sa facem afaceri impreuna !! icon_jook Placerea a fost de partea mea!! Deasemenea domnul dalu364 user extrem de serios, produs ambalat exceptional!!! Multumesc!! Link spre comentariu
grabiel Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Colaborare excelenta cu userul trinetservice, recomand cu caldura Link spre comentariu
25L91N11 Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Recomand userul @stageexp , colaborare excelenta, serios, marfa ingrijit ambalata. Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 recomand pe Dj_Dog......user foarte serios, tranzactie realizata cu secces.....preturi si calitate foarte buna si impachetare pe masura Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Recomand si eu userii DragosG si mtm, oameni de cuvant. Link spre comentariu
indy666 Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Tot respectul si pentru domnul cristi_ozana. Multumesc!! Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 recomand pe diamant,vanzator serios! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum