Mircea AR Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Rcomand si eu urmatorii cumparatori pentru seriozitatea lor:mircea ar, dsa1951, humulin.Multumesc userului iora pt apreciere si as vrea sa m-ai recomand si eu alti cativa useri cu care am colaborat acum m-ai recent si rog pe aceasta cale restul cu care am colaborat sa nu se supere dar nu le m-ai retin numele iar mesajele s-au sters: letcon, Angel-boy, stefanstudio, Spk_V si multi altii pe care nu-i m-ai retin.Sa auzim num-ai de bine si spor la afaceri. Link spre comentariu
Vizitator Florin_81 Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 recomand pe biacaadrian pentru promptitudine si seriozitate in calitate de vanzator Link spre comentariu
iora Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 vanzatori seriosi : fluffy 37( daca mai era nevoie...) si dany Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 recomand pe bodo2467 pentru promptitudine si seriozitate in calitate de vanzator Link spre comentariu
Luca Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 davidut5 - Foarte rapid. Produs Bine ambalat. Recomand !!!! Link spre comentariu
costy Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 recomand userul: 75 dan Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 recomand urmatorii utilizatori pentru promptitudinea lor:dan cod, nicolaus, kukiDaca tot e vorba recomand userul iora absolut corect. Link spre comentariu
Vizitator AsmVax Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Am si eu o curiozitate.De ce nu se face un sistem de calificative? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Am si eu o curiozitate.De ce nu se face un sistem de calificative? ar trebui sa propui asta lui Madalina sau lui Vasile .. , e o idee foarte buna Link spre comentariu
stefanstudio Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 pentru ca aici nu este okazii scuze de reclama Link spre comentariu
Vizitator gugulete Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 recomand pe soringt ca fiind un vanzator serios.multumesc soringt pentru marfa de calitate. Link spre comentariu
Vizitator AsmVax Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 pentru ca aici nu este okazii scuze de reclamaNu are legatura cu alte situri.E vorba ca ajuta, ca sa nu se ia teapa, cand se cumpara ceva. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 recomand si eu userul crisgsm Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 recomand Adicontakt,inca o colaborare de succes! Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 multumesc dr L , si ca sa te citez , inca o colaborare de succes , schimb pe schimb fara sa trimita cineva inainte Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum