yo9hrb Postat Martie 9, 2007 Partajează Postat Martie 9, 2007 Cea mai utila cred ca este sectiunea de neseriosi. Oricum, cine vrea se poate apara. Link spre comentariu
djd2 Postat Martie 13, 2007 Partajează Postat Martie 13, 2007 Un MARE + pentru ADRIAN LUBEN.Un om de incredere si cuvant. Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Martie 13, 2007 Partajează Postat Martie 13, 2007 La fel si pt. tine djd2, ai tot respectul din partea mea si il meriti din partea oricui, s-auzim numai de bine :yawinkle: Link spre comentariu
SirRoger Postat Martie 18, 2007 Partajează Postat Martie 18, 2007 Un PLUS MARE pentru ,,mojnost". Am primit 2 colete de la el, ambele impachetate cu mare, mare grija! In plus, omul este deschis la negocieri si discutii.:drinkers: Link spre comentariu
Vizitator kovu_tlk Postat Martie 22, 2007 Partajează Postat Martie 22, 2007 robertginea user de incredere. Tranzactie rapida, calitate exceptionala. Recomand. Link spre comentariu
ionut20 Postat Martie 22, 2007 Partajează Postat Martie 22, 2007 un + de la mine pt userul nyx .. .. rapiditate si calitate. La cata vatelina a pus in cutia de la microfoanele comandate de mine, am si de o boxa ... :supz: Link spre comentariu
petre_s Postat Martie 28, 2007 Partajează Postat Martie 28, 2007 un + de la mine pt userul nyx .. .. rapiditate si calitate. La cata vatelina a pus in cutia de la microfoanele comandate de mine, am si de o boxa ... :supz:subscriu, prietenul meu a fost multumit de procesorul trimis de nyx. Link spre comentariu
terente Postat Martie 31, 2007 Partajează Postat Martie 31, 2007 un + de la mine pentru retro song a fost un om de nota 10+ Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Aprilie 1, 2007 Partajează Postat Aprilie 1, 2007 Muulte recomandari si merite pe deplin lui electronunervos . Persoana de toata increderea. :yawinkle: Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Aprilie 1, 2007 Partajează Postat Aprilie 1, 2007 un MARE + pt yuly4you, mare om mare carcter !!! :drinkers: Link spre comentariu
yuly4you Postat Aprilie 1, 2007 Partajează Postat Aprilie 1, 2007 Mersi DjDog, sentimentul este reciproc....imi pare rau ca n-am avut timp de o :partyman: LA MULTI ANI pt Florin(DJDog pt cine nu stie, eu n-am stiut :axe: ) Link spre comentariu
adircf Postat Aprilie 1, 2007 Partajează Postat Aprilie 1, 2007 si eu am uitat sa ii dau un plus la youli4you. I-am dat ceva in 2 rate si s-a tinut de cuvant. Persoana de incredere :smt006 Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Aprilie 2, 2007 Partajează Postat Aprilie 2, 2007 Mersi DjDog, sentimentul este reciproc....imi pare rau ca n-am avut timp de o :partyman: LA MULTI ANI pt Florin(DJDog pt cine nu stie, eu n-am stiut :axe: )lasa prietene ca nu e timpul trecut Link spre comentariu
Vizitator CDT Postat Aprilie 2, 2007 Partajează Postat Aprilie 2, 2007 Doresc sa le multumesc urmatorilor useri pentru colaborarea ireprosabila si seriozitatea de care au dat dovada: aeromania, sloop, pusttiu, mojnost, Adrian Luben, yo4avd. :supz: Link spre comentariu
Vizitator metallicus69 Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 Un 10 + pentru sborkuti pentru seriozitate repetata! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum