Vizitator Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 nusana21 =user serios si prompt ,am cumparat un carus color CANON care corespunde descrierii si la un pret atractiv.Colet ambalat corespunzator .multumesc Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Septembrie 24, 2011 Partajează Postat Septembrie 24, 2011 Foarte multumit de userul indy666. A livrat produsele foarte rapid. A comunicat permanent cu mine si a fost interesat de starea in care au ajuns produsele. Link spre comentariu
Mikrosha Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 IORA viewtopic.php?f=59&t=93360 Sonda a sosit, este în stare foarte bună funcţional şi estetic. Chiar îmi pare rău că nu am avut încredere de la început. Link spre comentariu
Vizitator Mircel Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Recomand userul „pantera roz”! Corect şi punctual!Îi mulţumesc şi pe această cale. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 recomand userul bel Link spre comentariu
Traxxx Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Recomand userul adicontakt , am cumparat acumulatorul de la laptopul care la dezmembrat, totul ok mai putin posta care nu prea isi mai face treaba Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 imi pare rau ca a venit avizul cu intarziere dar nu a tinut de mine , eu am pus coletul la data la care te-am anuntat , in rest ce sa zic Multumesc de colaborare Link spre comentariu
ionutz1971 Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 colaborare excelenta cu radhoo.... Link spre comentariu
imreberes Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 vanzatorul techs numai si numai EXCELENT.cum a reusit sa faca, nu stiu, dar marfa, desi are 40-50 de ani binisor, arata mai bine decat nou-nout Link spre comentariu
danielrusu Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Un alt user de incredere este SirRoger, Am facut un schimb cu el si totul a decurs mai bine decat mai asteptamToate laudele pentru el si sper sa mai colaborez cu el si pe viitor Link spre comentariu
The_Reaper Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Recomand si eu userul Zal,vanzator serios si marfa de calitate.Cumparati cu incredere. Link spre comentariu
iora Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 userul ole :marfa conform descrierii, livrare rapida,recomand. Link spre comentariu
Vizitator emil51 Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 nicusor1961 user f serios user de nota 10 Link spre comentariu
ionu7z1992 Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 yo9hnf...Am luat cablaj+cateva piese+cd player(donatie)...Impachetat foarte bine...componente exact ca in "specificatii"...Recomand...user serios.. Link spre comentariu
quadrall Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 recomand userul mila, caruia i-am vandut un video player funai , a fost prompt ridicand coletul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum