Vizitator Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Userul yo9hnf foarte serios, de nota 10+, il recomand cu cea mai mare caldura. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Userul yo9hnf foarte serios, de nota 10+, il recomand cu cea mai mare caldura. Multumesc la fel ! Si eu il recomand pe Cristian74! Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 nicumicu47 si fluffy37 recomand cu incredere produse ambalate ca la carte si in conformitate cu descrierile le multumesc Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 user serios danielrusu , am cumparat cu plata in avans si produsul a sosit exact cum a fost descris , mai mult s-a oferit sa il returnez din caz de nu corespunde descrierilor Link spre comentariu
danielrusu Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 si eu multumesc pentru increderea acordata Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 user serios danielrusu , am cumparat cu plata in avans si produsul a sosit exact cum a fost descris , mai mult s-a oferit sa il returnez din caz de nu corespunde descrierilorsi eu sustin cele spuse de colegul adicontakt userul danielrusu este un user serios i-am vandut ceva si sa dovetit seriozitate cu toate ca observ ca nu-i de folos Link spre comentariu
danielrusu Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 multumesc mult! renuntatem la proiect! un up pentru userul pop_ady44, primesti ceea ce ai comandat, recomand. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 un user care pe mine ma servit ca un domn si pe care il recomand cu toate ca nu are posturii peugeot79 a avut rabdare sa demonteze produsul sa-l accepte escrocii de la posta find mai greu decat accepta ei si sa-l pozeze sa nu gresim montarea Link spre comentariu
Vizitator avxaji Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Un mare A+ pentru Domnul "Nationalistu". Se comporta si gandeste ca un om adevarat, am luat o statie impecabila de la dansul. Link spre comentariu
grabiel Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 recomand userul johnny79, foarte prompt si serios Link spre comentariu
indy666 Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Tot respectul pentru Dj_Dog, am facut un schimb cu dansul si totul a decurs perfect. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Tot respectul pentru Dj_Dog, am facut un schimb cu dansul si totul a decurs perfect.Tot respectu si pt dvs. !!!numai bine! Link spre comentariu
apollo11 Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Adaug si eu recomandarile mele (din memorie):- mishu_g ;- putz ;- lavynyu ;- ionioni2008.Am cumparat de la ei cate ceva, tot ce am primit a fost conform asteptarilor (sau peste), ambalaj ingrijit.Tot respectul! Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Mai adaug si pe CocoHunter si Patefon Link spre comentariu
Anarky99 Postat Septembrie 11, 2011 Partajează Postat Septembrie 11, 2011 Nota 10+ inca o data pentru Dj_Dog. Am facut un schimb si totul este perfect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum