Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

Doresc sa MULTUMESC MULT urmatorilor useri pentru colaborare si ajutorul oferit pana acum, cumparand produsele din topicele mele:nichishoru, avolocaru, andy_barosanu, elm, johny69, Bitu, apollo11, Cristian74, si altii pe care nu-i omit intentionat si mai ales userul Mindware si simmy (care a cumparat oferind suma de 1500 Ron) au inteles perfect situatia in care ma aflu eu acum, au inteles ca mi-am pierdut parintii si am mostenit credite; au inteles de ce vand produsele mele urgent si s-au dovedit electronisti si oameni care ajuta, fiecare cum a putut!Inca odata multumesc pentru efortul Dvs, nu mai am cuvinte

Link spre comentariu

As dori sa recomand pe userii adicontakt, Terry34, ety1910, tavipop, misuraelectronic, armik, riderinblack_tm, cipcirip (ordinea este aleatoare). Scuze daca am omis pe cineva, toti de la care am cumparat cate ceva s-au dovedit a fi oameni de incredere!Multumesc tuturor pt colaborarile excelente!:bere:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări