Marele Savant Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 Probabil au avut ceva cu mine si i-am primit in plic ( plata catre o persoana privata, platile ramburs catre firme au alt regim ) e adevarat ca mai demult. in ultimul timp folosesc urgent curier care ii aduce in plic. Scuze daca am gresit in legatura cu Fan-ul -am sa sun miine asa de kiki sa ma interesez. Cele bune, Emil Link spre comentariu
costinium6 Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 nu depoziteaza banii in cont ci doar asigura banca in caz de urcenta, banii trimisi sunt fix aceiasi dupa serie doar ca sunt retinuti cateva zile pana vin si alti bani sa completeze fondul! Link spre comentariu
costinium6 Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 daca ai un cont de 10 mii de eur si vrei sa ii retragi numerar faci cerere si numerarul il poti ridica peste 4-5 zile timp in care banca incepe sa caute numerar din incasari proprii, daca sumele sunt mai mari, la alte banci, firme de fac curierat cu numerar, asigurari etc. Link spre comentariu
yo2mhj Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 Recomand userul 75 dan ,marfa de calitate ,conforma +chitanta...felicitari. Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Recomand -anaflorian52-ca fiind un cumparator serios. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 Il recomand pe "Terry34".Este serios si coletul a venit bine ambalat.Produsul cumparat (sistem audio Morphy Richards) este ca si in descrierea facuta de catre userul sus amintit.Numai bine! Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 Recomand userii CILIBIU si DOGARU ADRIAN ambii sunt promti si seriosi. Link spre comentariu
Vizitator coric66 Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 Un 10+ si pentru cristiand02 , operativ , serios , de incredere. Singura diferenta intre marfa comandata si marfa primita a fost bonusul surpriza. . Pentru care ii multumesc. Link spre comentariu
Vizitator ovy Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 CCE75 - user de nota 10+. Colaborare excelenta. Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 tiby_1981 -user serios,colet bine ambalat Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 nu stiu daca mai este cazul dar recomand userul @vdec ...rapid si la obiect....Asa incat este o placere sa colaborezi cu asa oameni... Link spre comentariu
sisu Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 majnoon,un user de nota 10 si de mare incredere.recomand Link spre comentariu
valytzu1207 Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 lavynyu - user de incredere. Link spre comentariu
amassive Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 lavynyu - user de incredere.Te contrazic... Cel mai de incredere om pe care l-am "intalnit"(ghilimelele sunt pentru ca numai la tel ne-am auzit) vreodata. Un om de nota zece, imi pare rau ca nu locuim mai apropape unul de altul sa putem iesii la o bere. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 esu - user foarte serios. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum