Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

Vizitator lucian_80

User-ul unique_dark este complet neserios, a comandat de la mine un difuzor pe care-l aveam la vanzare, l-am expediat si nu s-a dus la posta sa ridice coletul. Coletul mi-a fost returnat de catre posta, pagupa transport dus intors.

Link spre comentariu

Nu stiu daca mai au nevoie de recomandare....dar pentru "statistica" forumului RECOMAND si eu userii @Cilibiu si @hansol

Il recomand si eu pe Cilibiu -marfa buna,ieftina,colet bine impachetat

Eu pot sa spun ca amandoi userii mentionati de mine au nota 10...marfa impachetata ca se putea transmite si in Africa de Sud :aplauze
Link spre comentariu

recomand vanzarea cat si achizitia prin curierate, chiar daca e putin mai scump decat posta, ai posibilitatea sa deschizi coletu si platesti rambursu ! daca lucri la o firma care are contract cu un anume curier nu te costa mai nimic! eu am luat de pe net multe si fara probleme!

Link spre comentariu

Nota zece si pentru userul: TONI MARGINEANU,apelati cu incredere!!Om serios si de cuvant!!! :daCe sa mai spun de userul: CRISTRONIC?! idem,serios,om de cuvant!!

Link spre comentariu

recomand vanzarea cat si achizitia prin curierate, chiar daca e putin mai scump decat posta, ai posibilitatea sa deschizi coletu si platesti rambursu ! daca lucri la o firma care are contract cu un anume curier nu te costa mai nimic! eu am luat de pe net multe si fara probleme!

FALS. in Pitesti nu cred ca mai exista firma care sa accepte asa ceva, nici FanCurierul nu te mai lasa sa desfaci coletul inainte de plata.
Link spre comentariu

Stefane eu am deschis coletu inainte de plata ca il cunosc pe baiatu de le aduce, dar niste dreptate ai la faza cu curieratele, intarzie cateva zile rambursul ca fac fonduri tampon de numerar cu anumite banci si isi iau dobanzi maricele din ce am inteles de la un tip de la fan si chestia asta nu prea convine la vanzator!

Link spre comentariu

Il recomand si eu pe Cilibiu -marfa buna,ieftina,colet bine impachetat :aplauze

Acelasi lucru bun si din partea mea pentru acelasi user. ambele colete ok si marfa la fel.Multumesc.
Link spre comentariu

Stefane eu am deschis coletu inainte de plata ca il cunosc pe baiatu de le aduce, dar niste dreptate ai la faza cu curieratele, intarzie cateva zile rambursul ca fac fonduri tampon de numerar cu anumite banci si isi iau dobanzi maricele din ce am inteles de la un tip de la fan si chestia asta nu prea convine la vanzator!

Total eronat! Curierii aduc in plic exact banii ( monezi, bacnote, scoici sau alt mijloc de plata ) trimisi de expeditor, nu este ca la posta unde se trimit doar hirtiile. Rezulta ca banii fiind inchisi in plic nu pot fi folositi de catre firma de curierat. deci tipul de la fan vorbea din filme sau s-a schimbat procedura in ultimile saptamini ceea ce ma indoiesc. Intirzierea este cauzata ca transporturile de bani au alt regim si nu vin cu transporturile obisnuite.Spor, Emil
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări