aeromania Postat Februarie 28, 2007 Partajează Postat Februarie 28, 2007 Un mare "+" pt. ArnautuIonut si aeromania persoane de incredere, Ionut mi-a facut si bonus :smt003 ...... ce sa mai, "prompti si la obiect" :yawinkle:Multumesc Adrian Luben. Ai si tu un mare + , cu toate ca aceasta recomandare a venit cu intarzieredin partea mea. :prayer: . Carcasele respective puteau ajunge si in Australia dupa cum le-ai ambalat. :yawinkle: . Pot aduaga aici si pe altii : @ Tavi, @ neinvins, @CDT. Toti au aceeasi boala cu impachetatul. Dar este super bine. :partyman: . Link spre comentariu
crexy Postat Februarie 28, 2007 Partajează Postat Februarie 28, 2007 un mare plus si pentru yuly4you - o persoana de cuvant si recomand cu incredere. Link spre comentariu
alzisor Postat Martie 2, 2007 Partajează Postat Martie 2, 2007 ++++ arnautu ionut ++++ suuuper de incredere Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Martie 2, 2007 Partajează Postat Martie 2, 2007 Un plus si pentru Adrian Luben. Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Martie 2, 2007 Partajează Postat Martie 2, 2007 Un plus si pentru Adrian Luben.+ si pt. ghimpe-- , faceti tranzactii cum incredere deplina!! :smt003 Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 2, 2007 Autor Partajează Postat Martie 2, 2007 Asa...sa nu uit nici eu de yuly4you un baiat de incredere si serios!. Caruia imi cer inca odata scuze, pt acea mica intarziere care a survenit cand a comandat de la mine. Asa ca ...sariti pe el !! Link spre comentariu
Bogdantog Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 Inca una pt Yuly4you. E de incredere. Link spre comentariu
mircea626 Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 dj_italo2001mai mult decit ++10.. Link spre comentariu
Everest Postat Martie 7, 2007 Partajează Postat Martie 7, 2007 Le multumesc pentru seriozitate tuturor persoanelor cu care am facut afaceri pe acest forum . Ii recomand ca fiind persoane de incredere si au urmatorul ID: costy ; neinvins ; d2134 ; hiatus ; luc ; flo_tiesto ; bogo ; gaby ; kosmin227 ; CDT ; Palade Vlad ; LostCell ; madkat .... imi cer scuze daca am omis pe cineva !!! Link spre comentariu
costy Postat Martie 7, 2007 Partajează Postat Martie 7, 2007 si mie mi-a facut placere si sper ca vom mai colabora :partyman: Link spre comentariu
madkat Postat Martie 7, 2007 Partajează Postat Martie 7, 2007 la fel si din partea mea :drinkers: Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 se mai adauga djvas si costy. Multumesc mult djvas!!!! Mi-a trimis fire leonice gratis, n-am platit nici transportul, persoane de incredere!! :weedman: Tot respectul !!! :yawinkle: Link spre comentariu
costy Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 same si pt Adrian Lubenom serios,marfa:as advertised Link spre comentariu
Nemesis Postat Martie 9, 2007 Partajează Postat Martie 9, 2007 in maxim cateva saptamani nimeni nu va mai putea citit aici tot ca sa stie cine e serios , e mai mult un topic de multumire pe moment :)ar trebui ca fiecare sa isi editeze primul post al sau , si sa puna acolo o lista sub forma de coloana cu toti pe care vor sa ii laude si daca e cazul si motivul daca un user deschide zece posturi si in fiecare multumeste la cineva , nu se mai mai intelege nimic de catre cei care incearca sa isi faca o ideeTotusi ar fi folositoare si chestia asta. Daca de ex se iveste o afacere cu un anumit user de pe forum si vreau sa aflu daca e serios, dau un search dupa numele user-ului si in topicul cu cei considerati seriosi si in topicul cu cei care sunt..... :axe: . Link spre comentariu
Tavi Postat Martie 9, 2007 Partajează Postat Martie 9, 2007 cum dai search in cadrul unui topic ?sau daca o sa fie 50 de pagini dai search pe fiecare in parte cu control F ?de aia am zis ca fiecare sa isi editeze topicul adaugand la lista lor pe cei care ii considera " adevarati " , altfel este exact ce am spus - un topic de multumiri pe moment pentur tranzactia incheiata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum