Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

Un mare "+" pt. ArnautuIonut si aeromania persoane de incredere, Ionut mi-a facut si bonus :smt003 ...... ce sa mai, "prompti si la obiect" :yawinkle:

Multumesc Adrian Luben. Ai si tu un mare + , cu toate ca aceasta recomandare a venit cu intarzieredin partea mea. :prayer: . Carcasele respective puteau ajunge si in Australia dupa cum le-ai ambalat. :yawinkle: .

Pot aduaga aici si pe altii : @ Tavi, @ neinvins, @CDT. Toti au aceeasi boala cu impachetatul. Dar este super bine. :partyman: .

Link spre comentariu

Asa...sa nu uit nici eu de yuly4you un baiat de incredere si serios!.

Caruia imi cer inca odata scuze, pt acea mica intarziere care a survenit cand a comandat de la mine.

Asa ca ...sariti pe el !!

Link spre comentariu

Le multumesc pentru seriozitate tuturor persoanelor cu care am facut afaceri pe acest forum . Ii recomand ca fiind persoane de incredere si au urmatorul ID: costy ; neinvins ; d2134 ; hiatus ; luc ; flo_tiesto ; bogo ; gaby ; kosmin227 ; CDT ; Palade Vlad ; LostCell ; madkat .... imi cer scuze daca am omis pe cineva !!!

Link spre comentariu

se mai adauga djvas si costy. Multumesc mult djvas!!!! Mi-a trimis fire leonice gratis, n-am platit nici transportul, persoane de incredere!! :weedman:

Tot respectul !!! :yawinkle:

Link spre comentariu

in maxim cateva saptamani nimeni nu va mai putea citit aici tot ca sa stie cine e serios , e mai mult un topic de multumire pe moment :)ar trebui ca fiecare sa isi editeze primul post al sau , si sa puna acolo o lista sub forma de coloana cu toti pe care vor sa ii laude si daca e cazul si motivul daca un user deschide zece posturi si in fiecare multumeste la cineva , nu se mai mai intelege nimic de catre cei care incearca sa isi faca o idee

Totusi ar fi folositoare si chestia asta. Daca de ex se iveste o afacere cu un anumit user de pe forum si vreau sa aflu daca e serios, dau un search dupa numele user-ului si in topicul cu cei considerati seriosi si in topicul cu cei care sunt..... :axe: .
Link spre comentariu

cum dai search in cadrul unui topic ?sau daca o sa fie 50 de pagini dai search pe fiecare in parte cu control F ?de aia am zis ca fiecare sa isi editeze topicul adaugand la lista lor pe cei care ii considera " adevarati " , altfel este exact ce am spus - un topic de multumiri pe moment pentur tranzactia incheiata

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări