Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

recomand userul adicontakt :aplauze de incredere ...multumesc pentru ca a avut rabdare cu mine..produsul foarte frumos ambalat...stare de functionare ireprosabila :da

mersi de recomandare , sper sa mai colaboram
Link spre comentariu

Toate calitatile bune(pe care le gasesti la 5%, poate 10% din locuitorii acestei tari), se regasesc in dl. "Cilibiu"...S-a oferit sa ma ajute, eu fara sa-l cunosc, si a facut totul de mana, un lucru care unele firme nu l-ar face asa bine... Punctual, de calitate, om serios... Sunt sigur ca vom mai colabora si rar gasesti asa oameni... :da 10+ dl. George Cilibiu.

Link spre comentariu
Vizitator rostov105

O lista cu userii (a se citi domni) cu care am colaborat,si care merita tot respectul si consideratiamea: Maverik_ro RazvanTi Mila Tin Riderinblack_tm Tiritrobo Expert Road Runner941 Electronist Dan_motor2003Deasemenea tot respectul si celor pe care nu ii mai tin minte,fie-mi cu iertare din partea lor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări