Vizitator Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Ionioni2008....condensatori de calitate,ambalare impecabila a coletului. Nota 10+++++++ Link spre comentariu
daniel_ac Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Multumesc "iora" de laude si sper sa nu dezamagesc pe nimeni.Am avut ceva cumparatori pana acum, dar ca sa nu omit pe cineva nu am sa nominalizez.Toata stima userilor cu care am colaborat. Link spre comentariu
iahim999 Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Nota 10 cu * pentru domnul E_manuel am primit coletul ambalat frumos de tot si am primit cadou carcasa de PSP Multumesc mult si multa sanatate va doresc! Link spre comentariu
ionioni2008 Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Ionioni2008....condensatori de calitate,ambalare impecabila a coletului. Nota 10+++++++Multumesc!Ca de obicei, o placere sa fac afaceri cu tine! II Link spre comentariu
suat Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 nota 10+ pentru dety76. Recomand cu mare placere Link spre comentariu
Vizitator Mosneagu Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 O recomandare pentru userul Tomato PasteA fost de acord sa imi trimita banii in avans pentru un amplificator.. si e totul ok:DRecomand Link spre comentariu
Dj Alex Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 toata stima si respectul pt domnul sorinpavel o persoana de incredere , colet ambalat foarte frumos , marfa de calitate Link spre comentariu
sorinpavel Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 toata stima si respectul pt domnul sorinpavel o persoana de incredere , colet ambalat foarte frumos , marfa de calitate Va multumesc si la mai multe colaborari.O zi buna Link spre comentariu
maverik_ro Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 credeam ca nu o sa scriu niciodata pe aici , dar uite ca se mai intampla si dintrastea ..... din ciclul "feriti-va de magarus" mare atentie ca userul bodyx.... cine vrea mai multe amanunte despre acest user sa ma contacteze pe privat .... multumesc celor cu care am colaborat pana acum cum spunea un coleg mai sus , nu am sa nominalizez pe nimeni , multumesc si celor care au avut incredere in mine si au trimis bani in avans ... in rest .... sa auzim numai de bine inca odata .. feriti-va de userul bodyx , si daca vrea sa cumpere ceva , cereti bani in avans . Link spre comentariu
Vizitator CDT Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 As dori sa nominalizez si eu la rubrica Vanzatori seriosi doua persoane:- userul hbi, caruia ii multumesc pentru colaborarea in termeni mai mult decat civilizati si fair play. Multa sanatate.- userul fluffy 37 , datorita caruia am facut cunostiinta cu Lugojul. Grabnica insanatosire.Recomand acesti doi useri ca persoane de incredere si deosebite si personal le multumesc. Link spre comentariu
iahim999 Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 credeam ca nu o sa scriu niciodata pe aici , dar uite ca se mai intampla si dintrastea ..... din ciclul "feriti-va de magarus" mare atentie ca userul bodyx.... cine vrea mai multe amanunte despre acest user sa ma contacteze pe privat .... multumesc celor cu care am colaborat pana acum cum spunea un coleg mai sus , nu am sa nominalizez pe nimeni , multumesc si celor care au avut incredere in mine si au trimis bani in avans ... in rest .... sa auzim numai de bine inca odata .. feriti-va de userul bodyx , si daca vrea sa cumpere ceva , cereti bani in avans . De ce nu ai postat aici? viewtopic.php?f=59&t=14683&start=780 Link spre comentariu
maverik_ro Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 credeam ca nu o sa scriu niciodata pe aici , dar uite ca se mai intampla si dintrastea ..... din ciclul "feriti-va de magarus" mare atentie ca userul bodyx.... cine vrea mai multe amanunte despre acest user sa ma contacteze pe privat .... multumesc celor cu care am colaborat pana acum cum spunea un coleg mai sus , nu am sa nominalizez pe nimeni , multumesc si celor care au avut incredere in mine si au trimis bani in avans ... in rest .... sa auzim numai de bine inca odata .. feriti-va de userul bodyx , si daca vrea sa cumpere ceva , cereti bani in avans . De ce nu ai postat aici? http://elforum.info/viewtopic.php?f=59&t=14683&start=780 Nu am vazut ( nici nu am cautat ) un alt post in care sa spuna ceva despre useri care te fac sa pui la posta pachete , si dupa 2 zile sa iti spuna ca am gresit adresa si ca lui nu i-a venit nimic , ca nu mai are bani , si ca oricum imi va sosi pachetul innapoi . si ca nu este vina lui ca posta nu "merge " mai repede . in fine . daca deranjeaza pe cineva postul meu, rog un admin sa il mute la alta rubrica sau sa il stearga Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Dl Toni Marginean un om deosebit! Link spre comentariu
mihaighe Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Nota 10 pentru amatorul ,promt si rapid Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Recomand userul sorinas Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum