Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

Am sa editez primul mesaj..si am sa fac o listuta cu cei enumerati pana acum.!Ca sa vada lumea mai usor cine e de cuvant.

Ei, care-i stadiul listei pe care vroiai s-o faci ?? :smt102 :smt102
Dalu..daca te uiti atent la primu mesaj din acest topic..vei vedea ca am facut acea lista de mult! :smt006 Am editat primul post..si am scris acolo ca sa vada toata lumea din prima cei enumerati.
Link spre comentariu

Wrong! L-ai uitat pe @wolf :drinkers: . Si mai e un user, ma chinui de mult sa mi-l aduc aminte. Este @napster. I-am trimis bani in avans pentru 3 afisoare (nu trebuia sa-mi vina colet ramburs... am nevasta :axe: ... )am comandat 3 buc, am trimis banii pentru ele, amicul a gasit unul defect si mi-a trimis diferenta inapoi in colet impreuna cu celelalte 2 afisoare. Deh, Ardealul :supz: (@napster e din Oradea)

Link spre comentariu

in maxim cateva saptamani nimeni nu va mai putea citit aici tot ca sa stie cine e serios , e mai mult un topic de multumire pe moment :)ar trebui ca fiecare sa isi editeze primul post al sau , si sa puna acolo o lista sub forma de coloana cu toti pe care vor sa ii laude si daca e cazul si motivul daca un user deschide zece posturi si in fiecare multumeste la cineva , nu se mai mai intelege nimic de catre cei care incearca sa isi faca o idee

Link spre comentariu

Mi-am adus aminte :d Sborkuti si Sofian, si Valentin Zaharia Bile albe :d ( de la sofian am comandat 10 lcd-uri 2x20 si am primit un pachet cu 20 de bucati, "cadou de sarbatori " ) :P

Link spre comentariu

o bila alba si de la mine pt @sofian, pt calitatea display-urilor.din pacate cretinii de la posta romana au reusit performanta de a sparge unui din displayurile de 2x20 :2loser: cu toate ca au fost ambalate in cel mai bun mod, intrun plic dinacela securizat cu bule de aer :2loser: au scapat ceva greu pe plic probabil, caci rama de la ecran era stramba, practic ea a fost cea care a crapat ecranul :axe:

Link spre comentariu

Fii fericit ca au ajuns restul intregi. Sa vezi cum este sa primesti pachete trimise prin cargus, ambalate in doua plicuri securizate (plic in plic) si continutul sa nu fie intact...Romani, ce sa le ceri. Scrii fragil, se transporta in cutia cu scule.

Link spre comentariu

se pare ca nu prea e buna metoda de impachetare in plic, pentru ca produsul preia toata presiunea si socurile daca pachetele sunt asezate in stiva.. mai ales ca aceste colete trec prin X trenuri si Y maini.... Si eu am patit o mica problema cu acest mod de impachetare.. colet trimis de o firma ;)se pare ca cel mai bun mod de imachetare este in cutie de carton ;) si mie mi-a trimis sofian un astfel de colet si toate produsele au ajuns intacte.

Link spre comentariu

eu tot ce am trimis prin posta a fost impachetat in cutii de carton supradimensionate fata de marimea continutului, iar in interior le-am umplut cu hartii mototolite :d printre care era si continutul pachetului.

Link spre comentariu

eu am pus in cutii de carton mari , cu burete foate gros, hartii cat cuprinde si degeaba , tot au reusit sa fisureze o placa oricat ma straduiesc sa impachetez de bine , daca se intampla ca cineva sa nu ridica pachetul cu un sasiu de ex si vine inapoi dupa o luna de plimbat peste tot, in mod cert e spartchiar daca nu se sparge prin lovire directa se sparge prin soc , pentru ca aia arunca pachetele efectiv , cu rautate si datorita socului trafo linii de ex care este mai greu rupa placa , chiar daca aparent pachetul nu este lovitmi-au venit scheme neridicate un cutii de dvd , calcate pur si simplu in picioare , facuta zob cutia de carton si apoi cele de plastic , cu urma de talpa cu noroi sunt foarte nesimtiti

Link spre comentariu

se pare ca nu prea e buna metoda de impachetare in plic, pentru ca produsul preia toata presiunea si socurile daca pachetele sunt asezate in stiva.. mai ales ca aceste colete trec prin X trenuri si Y maini.... Si eu am patit o mica problema cu acest mod de impachetare.. colet trimis de o firma ;)

se pare ca cel mai bun mod de imachetare este in cutie de carton ;) si mie mi-a trimis sofian un astfel de colet si toate produsele au ajuns intacte.

Posta Romana nu mai foloseste CFR-ul pentru expedierea coletelor. Transportul se face exclusiv auto. :yawinkle:
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări