Vizitator Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Recomand userul centeulacent: marfa de calitate in raport cu pretul + bonusuri. Link spre comentariu
boboBOBO Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Userul : victor_andrey , foarte serios si rapid , tot sa faci afaceri cu el ! Link spre comentariu
ari_panterra Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Anaxorr trebuie mentionat aici,serios,corect,....recomand! Link spre comentariu
Vizitator Anaxorr Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Anaxorr trebuie mentionat aici,serios,corect,....recomand!ms la fel ! Link spre comentariu
Vizitator P423 Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 cat de serios poate fi Anaxorr cand a aparut azi la rubrica teparilor Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Poate ca omul s-a schimbat sau nu a avut cine sa-l apere... Link spre comentariu
ari_panterra Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 nu stiu ce a comis omul ,eu am expus parerea mea,parere rezultata un urma unei vanzari/comunicari/conduita f buna,mai departe ...... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Recomandare si pentru userul lada, serios si deschis pentru negociere. Link spre comentariu
valica Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Recomand userul hbi. Ma bucur ca mai sunt oameni atat de pasionati si seriosi ca acest domn Link spre comentariu
hbi Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 userul valica, este un om de caracter si il recomand si altor forumisti care doresc sa faca tranzactii cu el. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Recomand userul radu53 cumparator serios. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Recomand cu cea mai mare responsabilitate userul @fluffy37, ca fiind un om deosebit , generos si extrem de serios!! Multumesc mult @fluffy37, si-ti doresc numai bine !!! Link spre comentariu
iora Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 recomand userul daniel_ac. marfa de calitate, livrare rapida , comunicare exemplara Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Recomand cu cea mai mare responsabilitate userul @fluffy37, ca fiind un om deosebit , generos si extrem de serios!! Multumesc mult @fluffy37, si-ti doresc numai bine !!! Multumesc ,stima este reciproca! Multa sanatate si daca mai ai nevoie de ceva,cu mare placere! Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Recomand cu cea mai mare responsabilitate userul @fluffy37, ca fiind un om deosebit , generos si extrem de serios!! Multumesc mult @fluffy37, si-ti doresc numai bine !!! idem si din partea mea!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum