Putz Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Recomand cu placere pe ,, DonCarlos " .......a trimis coletu' imediat si s-a tinut de cuvant. Nu ezitati sa cumparati de la el Link spre comentariu
Vizitator DonCarlos Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Recomand cu placere pe ,, DonCarlos " .......a trimis coletu' imediat si s-a tinut de cuvant. Nu ezitati sa cumparati de la elMerci frumos, la randul meu recomand userul Putz. Link spre comentariu
tavipop Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Un user foarte serios este Anaxorr, tranzactiile efectuate cu el fiind corecte, rapide! Nu ezitati, recomand in orice situatie!!! Link spre comentariu
Vizitator andreiu21 Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 mihai_jmj serios, recomand! Link spre comentariu
mishu_g Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 userul radu53 de incredere !Am cumparat un tub de osciloscop si era asa de bine ambalat incat mi-a fost greu sa il gasesc printre materialele de protectie !!! m-a prins un pic la inghesuiala cu soclul de la tub dar ... ideea este ca am un osciloscop functional !!!Recomand !Mihai Link spre comentariu
victor_cj Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Va salut! Recomand cu placere user-ul rares01 viewtopic.php?f=59&t=67749 Link spre comentariu
Cilibiu Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Stiti cumva "numele de user" al lui Grigorescu Emanuel Valentin?Iam trimis un colet in data de 22:09:2010 si nici in ziua de azi nu am primit raspuns ca la ridicat, iar bani nici nu au venit!Iam sters din greseala mesajul si acum nu mai stiu numele de user ca sal contactez!P.S am postat si la celalalt subiect " de cine sa ne ferim" cu speranta ca poate ia mai trimis cineva colete sau a primit! Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Si userul asta e cumva de incredere,sau de ce postezi aici? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 @Marele Savant = un user demn de toata stima si increderea. Recomand cu caldura !! Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Spitfire, unul dintre cei mai seriosi (si totodata valorosi) useri de pe Elforum Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Multumesc la fel, recomand cu toata increderea pe Dl.cristian_draghiescu. Link spre comentariu
Vizitator CDT Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Recomand userul player4 pentru colaborarea ireprosabila si seriozitatea de care a dat dovada cu ocazia celor doua tranzactii efectuate. Link spre comentariu
player4 Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 asemenea! toata stima pt CDT, user serios! Link spre comentariu
andreiciment Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Il recomand si eu pe domnul yo9hrb pentru ca este un user foarte serios si punctual...si sa nu uitam ca mie nu mi-a luat bani pe cablaje...cumparati cu incredere de la acest user foarte serios... Link spre comentariu
Son of Sound Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Il recomand si eu pe mishu_g Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum