Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

Vizitator DonCarlos

Recomand cu placere pe ,, DonCarlos " .......a trimis coletu' imediat si s-a tinut de cuvant. Nu ezitati sa cumparati de la el

Merci frumos, la randul meu recomand userul Putz. :da
Link spre comentariu

userul radu53 de incredere !Am cumparat un tub de osciloscop si era asa de bine ambalat incat mi-a fost greu sa il gasesc printre materialele de protectie !!! :aplauze m-a prins un pic la inghesuiala cu soclul de la tub dar ... ideea este ca am un osciloscop functional !!!Recomand !Mihai

Link spre comentariu

Stiti cumva "numele de user" al lui Grigorescu Emanuel Valentin?Iam trimis un colet in data de 22:09:2010 si nici in ziua de azi nu am primit raspuns ca la ridicat, iar bani nici nu au venit!Iam sters din greseala mesajul si acum nu mai stiu numele de user ca sal contactez!P.S am postat si la celalalt subiect " de cine sa ne ferim" cu speranta ca poate ia mai trimis cineva colete sau a primit!

Link spre comentariu

Il recomand si eu pe domnul yo9hrb pentru ca este un user foarte serios si punctual...si sa nu uitam ca mie nu mi-a luat bani pe cablaje...cumparati cu incredere de la acest user foarte serios... :aplauze :aplauze :aplauze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări