Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

Un lucru demn de semnalat este ca vanzatorii foarte rar dau calificative in favoarea cumparatorilor.Sunt utilizatori care nu vand, in schimb au cumparat multe produse, nu au refuzat colete, etc.Cred ca ar trebui si ei amintiti aici...

Link spre comentariu

Daca a luat coletul nu trebuie laudat ca poate el nu este multumit,coletul trebuie deschis,apoi...Cumparatorul sa te "laude" ca sa vada lumea ca esti serios :limb:Fiecare s-ar lauda apoi :ciuda: :bataie

Link spre comentariu

deci sa incepem:(nu am tinut cont de ordinea tranzactiilor)dan55gabigeordy zalDr.Lbelbaltazardj_dogspittfireshambalamojnostamperioraviopa GolemMarele Savantfluffy37grigutavdrapacaviobiotraian_popge_marsharckdjdjdansmartger_manold manharman37arunelectronikyo9hnfmilastageexpcenteulacenttoti au fost OAMENI cu mine, m-au inteles, am negociat unii mi-au facut cadouri, si eu unele mici, pt toate eu le multumescIMI CER SCUZE PE CEI CE CRED CA I-AM SARIT, CE-MI MAI AMINTESC TREC LA POMELNIC :rade:

Link spre comentariu

Un mare plus le acord domnilor Hbi , Babic2005 , Fluffy37 pentru tranzactiile incheiate in timpul cel mai scurt si pentru intelegerea manifestata in calitate de vanzatori! Recomand!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări