Vizitator Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Un lucru demn de semnalat este ca vanzatorii foarte rar dau calificative in favoarea cumparatorilor.Sunt utilizatori care nu vand, in schimb au cumparat multe produse, nu au refuzat colete, etc.Cred ca ar trebui si ei amintiti aici... Link spre comentariu
costy Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 poate ar trebui sa se mentioneze si in ce calitate primeste respectivul "calificativul"spre exemplu ; mai sus Th3_uN1Qu3 a fost cumparatorul Link spre comentariu
iahim999 Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 Daca a luat coletul nu trebuie laudat ca poate el nu este multumit,coletul trebuie deschis,apoi...Cumparatorul sa te "laude" ca sa vada lumea ca esti serios :limb:Fiecare s-ar lauda apoi Link spre comentariu
bolek Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 doru3160 , recomand ca vanzator ! Link spre comentariu
Dj Alex Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 recomand babic2005 un vanzator de incredere Link spre comentariu
lorik199 Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 deci sa incepem:(nu am tinut cont de ordinea tranzactiilor)dan55gabigeordy zalDr.Lbelbaltazardj_dogspittfireshambalamojnostamperioraviopa GolemMarele Savantfluffy37grigutavdrapacaviobiotraian_popge_marsharckdjdjdansmartger_manold manharman37arunelectronikyo9hnfmilastageexpcenteulacenttoti au fost OAMENI cu mine, m-au inteles, am negociat unii mi-au facut cadouri, si eu unele mici, pt toate eu le multumescIMI CER SCUZE PE CEI CE CRED CA I-AM SARIT, CE-MI MAI AMINTESC TREC LA POMELNIC Link spre comentariu
Dj Alex Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 o alta persoana de incredere ii ionut musat Link spre comentariu
DM7 Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 fender_bc - Om de incredere. Il recomand! Link spre comentariu
hbi Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 trebuie notat si userul tavipop, ca fiind un om cinstit si corect! Link spre comentariu
tavipop Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Un mare plus le acord domnilor Hbi , Babic2005 , Fluffy37 pentru tranzactiile incheiate in timpul cel mai scurt si pentru intelegerea manifestata in calitate de vanzatori! Recomand!!! Link spre comentariu
EL-GABRY Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Multumesc mult colegului CDT,un om de mare caracter.Tranzactie foarte buna,bazata pe incredere reciproca si cu Rob2.Toata stima pentru amandoi! Link spre comentariu
hbi Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Mircea AR = serios, civilizat si de incredere. recomand! Link spre comentariu
bolek Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Colaborare buna cu : Radusa Vioara Putz Utzy vlad_2770 Spitfire Link spre comentariu
Mircea AR Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 Mia culpa, desi am facut multe tranzactii pe acest forum nu am mentionat niciodata nimic despre partenerul de afacere.Un mare plus pt vanzatorul HBI.Recomand. Link spre comentariu
Dan Morar Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 SeriosiMircea ARUser2010Mila Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum