amper Postat Ianuarie 24, 2007 Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 Un plus si pt Amper. Pe langa faptul ca produsul a fost conform asteptarilor, mi l-a adus si acasa. :smt003Trebuie sa-i intorc si eu recomandarea lui daniro - om de cuvant si punctual Link spre comentariu
RealAlex Postat Ianuarie 26, 2007 Partajează Postat Ianuarie 26, 2007 Dalu si Aleks de nota 10 :smt006 Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Ianuarie 26, 2007 Partajează Postat Ianuarie 26, 2007 Faceti tranzactii cu dj_italo2001 cu incredere deplina! Persoana serioasa, ofera f. muulte detalii si informatii exacte despre produs!! Link spre comentariu
costy Postat Ianuarie 27, 2007 Partajează Postat Ianuarie 27, 2007 o bila alba si pt EVEREST,o persoana f.serioasa Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Ianuarie 27, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2007 Am sa editez primul mesaj..si am sa fac o listuta cu cei enumerati pana acum.!Ca sa vada lumea mai usor cine e de cuvant. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 28, 2007 Partajează Postat Ianuarie 28, 2007 Golem. Un plus de la mine. Am luat o imprimanta http://www.elforum.info/viewtopic.php?p=144211#144211 si nu are nici o problema ascunsa sau altceva. Link spre comentariu
Vizitator CDT Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 Nota 10 de la mine pentru Dalu364 si Golem. Oameni de cuvant. Link spre comentariu
adircf Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 La userul Bubu_20 vreau sa ii multumesc ca a avut grija sa imi terorizez colegul de camera cu 2 boxe de la el :supz: Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 2, 2007 Partajează Postat Februarie 2, 2007 O apreciere pozitiva pentru @daniro. Am facut o mica combinatie cu el si s-a dovedit a fii demn de incredere. Il recomand cu caldura. :supz: :drinkers: :partyman: Link spre comentariu
electronunervos Postat Februarie 2, 2007 Partajează Postat Februarie 2, 2007 sa traiasca luc pt ca este de o incredere ireprosabila si de un talent inmarmuritor. am luat de la el o statie pt masina care fct ireprosabil si pt ceva facut acasa arata super. sa triasca!!!!! :yawinkle: Link spre comentariu
ALEKS Postat Februarie 2, 2007 Partajează Postat Februarie 2, 2007 Intr-adevar plus-uri pentru urmatorii (si imi cer neaparat scuze daca omit pe cineva si mai ales daca am intarziat trimiterea de pachete fata de unii dintre dumneavoastra!): ovidanie, pusttiu, gabir, yo9hrb, RealAlex si toti ceilalti pe care din considerente de memorare nu i-am mentionat aici. Alexe Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 2, 2007 Partajează Postat Februarie 2, 2007 Gresisem topicul acum cateva zile asa ca-mi corectez gresala... Un PLUS pentru Wolf si cablajele lui. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 2, 2007 Partajează Postat Februarie 2, 2007 Un PLUS pentru Wolf si cablajele lui.Corect. Daca vreti sa vedeti poze cu cablaje pentru BITX (radioamatorii "cunoaste" :smt003 ) le postez. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 2, 2007 Partajează Postat Februarie 2, 2007 Am sa editez primul mesaj..si am sa fac o listuta cu cei enumerati pana acum.!Ca sa vada lumea mai usor cine e de cuvant. Ei, care-i stadiul listei pe care vroiai s-o faci ?? :smt102 :smt102 Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 Cate un PLUS pentru csl1131 si luc - sunt foarte seriosi amandoi :supz:Il adaug si pe wolf - face niste cablaje foarte bune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum