Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

din nou domnul doru3160 sa dovedit un om foarte de cuvant

Multumesc,sper sa pot ajuta si de acum incolo,si macar de ar fi toti la fel de punctuali si parolisti ca tine,ar fi un mare castig...
Link spre comentariu

multe multumiri userului Andr3y care m-a contactat si mi-a oferit partea electronica de la un radio madrigal in perfecta stare de functionare la un pret de bun simt.recomand cu caldura.

Link spre comentariu

Si inca o data o MARE recomandare pentru userul "doru3160" care a dovedit ca este un adevarat DOMN. Dintr-o greseala de-a mea a primit un colet care nu a fost tocmai ok, dar totul sa rezolvat prin bunavointa si intelegerea dansului.

Link spre comentariu

am o lista lunga de cumparatori promti si seriosi,carora le multumesc pentru increderea acordata:carageae ,ady_marinescu, tavipop, livio27, cristronic, amatteoo, bogdannn.am cumparat de la :fluffy37- marfa de super calitate la preturi si mai bune,ambalare exemplara.tin sa remarc userul carageae care a platit in avans pe card fara a-i cere eu acest lucru.un user de incredere!daca am uitat pe cineva imi cer anticipat scuze.

Link spre comentariu

As dori sa ii multumesc si aici userului ghimpe--

Corect , colet ingrijit si cel mai important lucru: intelegator

M-a prins intr-un moment nasol, si a fost mai mult de cat om cu mine !!!!!

Toata stima. Merci

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări