Vizitator Andry Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Ii recomand pe ionioni2008 si dj_italo2001, pentru seriozitatea, prompitudinea si produsele dumnealor! Va multumesc inca odata domnilor! Link spre comentariu
teslina Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Recomand cu caldura pe DJ_Dog! Colaborare super si produse de calitate! Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Recomand pe vanzatorul DJ_Dog! Un mare 10 cu cateva +uri! Marfa de calitate,executata cu simt de raspundere si promptitudine la expeditie! Recomand cu caldura pe DJ_Dog! Colaborare super si produse de calitate!va multumesc pt recomandari, a fost o colaborare excelenta cu dvs.!!!! Link spre comentariu
mecaboy Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 Probabil Depanatoru'l nu mai are nevoie de nici o recomandare dar totusi nu poti sa treci pelanga un om care da dovada de profesionalism si omenie asa ca il recomand pe Depanatoru pentru cei ce doresc o colaborare de calitate. O zi buna domnilor Link spre comentariu
Dj Alex Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 o alta persoana foarte serioasa care merita tot respectul ii userul Brook Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 un user cu care am colaborat bine recent este calin_czy http://elforum.info/viewtopic.php?f=59&t=54244 pretul a fost care n-eam inteles, marfa in starea in care mia spus ca este si nu in ultimul rand bine ambalata recomand si la alti Link spre comentariu
Anarky99 Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 recomand si eu userul "humulin". chiar daca este nou pe aici sa dovedit a fi un om foarte serios. recomand cu incredere. Link spre comentariu
Dj Alex Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 domnul lalihifi primeste inca o felicitare de la mine sunteti de incredere Link spre comentariu
alexmirica Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Userul gymy, un vanzator excelent! Produs ambalat ireprosabil! Link spre comentariu
Vizitator calin_czy Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 il recomand pe d-nul Spitfire, om de incredere, serios si prompt. de asemenea il recomand si pe nufarulalbb, cu aceleasi calitati. Link spre comentariu
Andr3y Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 userul "c_anicai" este un om de incredere. se poate colabora cu dânsul fara probleme. Link spre comentariu
Vizitator calin_czy Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 am uitat sa-l trec si pe Jimmy .. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 ionioni2008 user serios. A ambalat excelent coletul! Link spre comentariu
ionioni2008 Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 ionioni2008 user serios. A ambalat excelent coletul!Da, multumesc!Mi-am invatat lectia cu transportul astora de la Posta romana, am cauzat cuiva neplaceri din cauza lor... Link spre comentariu
MariusTehnik Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 melydeci doar cuvinte de lauda din partea mea , mi-a facut un montaj la un pret foarte bun , in 3-4 zile a ajuns la mine super ambalat:) puteti apela la el cu incredereDeci intr-un cuvant .. nota 10 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum