Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

si eu am avut o afacere cu gabyneagu, foarte serios si prompt. ce a spus ca are la vanzare exact asa am primit. recomand cu toata caldura. o persoana foarte serioasa este si viopa din turda, apelati cu toata increderea. vreau pe aceasta cale sa-i multumesc pentru tranzistorii rusesti pe care i-am primit din partea casei cand am cumparat de la dumnealui un radio pacific. toata stima, este un domn, m-a mai ajutat si cu alte componente si nu a vrut sa ia bani pe ele. sper sa ma pot revansa intr-un fel. alte doua persoane foarte serioase sunt ge_mar si old man de la care cumpar de mult timp aparate de radio. se poate apela cu incredere, ce spun ca au exact asta trimit si preturile sunt foarte convenabile. la cerere trimit si poze foarte detaliat facute si clare. sunt foarte multumit de colaborarea cu acesti domni.

Link spre comentariu

recomand userul djx 700 , am comandat de la el un stroboscop urmand ca eu sa gasesc o modalitate de plata dupa ce primesc coletul . am primit pachetul in timp util cu ceea ce am comndat bine impachetat. :aplauze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări