Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

Buna searaIi recomand drept clienti de incredere, am facut tranzactiile fara a ne cunoaste, fara plata in avans, oameni de nota 10 care si-au onorat obligatiile !Marele Savantcarageaesho_guntataielectronicusLista va continua cu cei care au procedat la fel.Daca am uitat sau voi uita vreunul din cei cu care am colaborat ok, va rog contactati-ma pm pentru recomandari !Cu stima,Mihai

Link spre comentariu

Il recomand pe "Putz". Am luat de la el o sursa ATX 350W la doar 28RON cu transport si cu un cooler nou de schimb pentru ea. Totul a fost OK... s-a tinut de cuvant si a trimis exact ce zis impachetat foarte bine. Puteti sa va bazati pe el :da

Link spre comentariu

Sunt de obicei retinut in a face recomandari.

Cazul pe care vreau sa-l prezint este mai special.

Este vorba de userul VIOBIO.

Trebuie sa va prezint in cateva cuvinte intamplarea:

Sunt un colectioanar de aparate de radio incepator.

Am achizitionat un aparat de radio Siemens un model cu filamentele alimentate serie si care avea niste modificari, respectiv lipsea redresoarea UY11 care fusese inlocuita cu un rezistor si o diodada cu siliciu. Modificarea mentionata a fost de natura sa induca uzura pronuntata la intreg setul de tuburi. Am dat anunt pe diferite site-uri pentru a gasi sa cumpar macar redresoarea daca nu intreg setul.

Userul VIOBIO sa oferit cu amabilitate sa ma ajute cu un UY!N cu titlu gratuit. Am acceptat sa primesc darul cu promisiunea ca si el sa apeleze atunci cand va avea o problema de rezolvat.

Pachetul a ajuns la destinatie si cand l-am desfacut am ramas blocat.

Am gasit in interior intreg setul de tuburi si primul numar al Revistei Asociatiei Colectionarilor de Aparate Radio din Romania, (o revista deosebita pe care o recomand la superlav).

Ramane ca dvs. singuri sa apreciati gestul si calitatea umana a userului.

In cea ce ma priveste, eu personal nu mai gasesc cuvinte de multumire.

Userul VIOBIO este membru al asociatiei sus mentionate, are o colectie de peste 200 aparate din care peste 100 sunt expuse pe site-ul http://www.proradioantic.ro, si o colectie impresionanta de tuburi electronice.

Cu deosebit respect

Cristi B.

Link spre comentariu

crydel - multumesc pentru cele spuse mai sus.Cipriyan123 - de asemenea un user de nota 10. o alta tranzactie incheiata cu succes.ari_panterra - nota 10 ............. respect

multumesc si recomand si eu anarky99 :aplauze
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Sunt de obicei retinut in a face recomandari. Cazul pe care vreau sa-l prezint este mai special. Este vorba de userul VIOBIO. Trebuie sa va prezint in cateva cuvinte intamplarea:Sunt un colectioanar de aparate de radio incepator. Am achizitionat un aparat de radio Siemens un model cu filamentele alimentate serie si care avea niste modificari, respectiv lipsea redresoarea UY11 care fusese inlocuita cu un rezistor si o diodada cu siliciu. Modificarea mentionata a fost de natura sa induca uzura pronuntata la intreg setul de tuburi. Am dat anunt pe diferite site-uri pentru a gasi sa cumpar macar redresoarea daca nu intreg setul.Userul VIOBIO sa oferit cu amabilitate sa ma ajute cu un UY!N cu titlu gratuit. Am acceptat sa primesc darul cu promisiunea ca si el sa apeleze atunci cand va avea o problema de rezolvat. Pachetul a ajuns la destinatie si cand l-am desfacut am ramas blocat.Am gasit in interior intreg setul de tuburi si primul numar al Revistei Asociatiei Colectionarilor de Aparate Radio din Romania, (o revista deosebita pe care o recomand la superlav). Ramane ca dvs. singuri sa apreciati gestul si calitatea umana a userului. In cea ce ma priveste, eu personal nu mai gasesc cuvinte de multumire.Userul VIOBIO este membru al asociatiei sus mentionate, are o colectie de peste 200 aparate din care peste 100 sunt expuse pe site-ul http://www.proradioantic.ro, si o colectie impresionanta de tuburi electronice.Cu deosebit respectCristi B.

multumesc de aprecieri
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări