crydel Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Recomand pe Anarky99 pentru promtitudinea si seriozitatea de care a dat dovada.Am cumparat o placa de baza+procesor ,ambele arata si functioneaza impecabil. Link spre comentariu
Anarky99 Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 crydel - multumesc pentru cele spuse mai sus.Cipriyan123 - de asemenea un user de nota 10. o alta tranzactie incheiata cu succes.ari_panterra - nota 10 ............. respect Link spre comentariu
Putz Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Recomand ,,centeulacent"....punctual...comunicativ si foarte de treaba....o sa va intelegeti bine cu el... Link spre comentariu
mishu_g Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Buna searaIi recomand drept clienti de incredere, am facut tranzactiile fara a ne cunoaste, fara plata in avans, oameni de nota 10 care si-au onorat obligatiile !Marele Savantcarageaesho_guntataielectronicusLista va continua cu cei care au procedat la fel.Daca am uitat sau voi uita vreunul din cei cu care am colaborat ok, va rog contactati-ma pm pentru recomandari !Cu stima,Mihai Link spre comentariu
ShadowDaniel Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Il recomand pe "Putz". Am luat de la el o sursa ATX 350W la doar 28RON cu transport si cu un cooler nou de schimb pentru ea. Totul a fost OK... s-a tinut de cuvant si a trimis exact ce zis impachetat foarte bine. Puteti sa va bazati pe el Link spre comentariu
Cristi_B Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Sunt de obicei retinut in a face recomandari. Cazul pe care vreau sa-l prezint este mai special. Este vorba de userul VIOBIO. Trebuie sa va prezint in cateva cuvinte intamplarea: Sunt un colectioanar de aparate de radio incepator. Am achizitionat un aparat de radio Siemens un model cu filamentele alimentate serie si care avea niste modificari, respectiv lipsea redresoarea UY11 care fusese inlocuita cu un rezistor si o diodada cu siliciu. Modificarea mentionata a fost de natura sa induca uzura pronuntata la intreg setul de tuburi. Am dat anunt pe diferite site-uri pentru a gasi sa cumpar macar redresoarea daca nu intreg setul. Userul VIOBIO sa oferit cu amabilitate sa ma ajute cu un UY!N cu titlu gratuit. Am acceptat sa primesc darul cu promisiunea ca si el sa apeleze atunci cand va avea o problema de rezolvat. Pachetul a ajuns la destinatie si cand l-am desfacut am ramas blocat. Am gasit in interior intreg setul de tuburi si primul numar al Revistei Asociatiei Colectionarilor de Aparate Radio din Romania, (o revista deosebita pe care o recomand la superlav). Ramane ca dvs. singuri sa apreciati gestul si calitatea umana a userului. In cea ce ma priveste, eu personal nu mai gasesc cuvinte de multumire. Userul VIOBIO este membru al asociatiei sus mentionate, are o colectie de peste 200 aparate din care peste 100 sunt expuse pe site-ul http://www.proradioantic.ro, si o colectie impresionanta de tuburi electronice. Cu deosebit respect Cristi B. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 crydel - multumesc pentru cele spuse mai sus.Cipriyan123 - de asemenea un user de nota 10. o alta tranzactie incheiata cu succes.ari_panterra - nota 10 ............. respectmultumesc si recomand si eu anarky99 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Sunt de obicei retinut in a face recomandari. Cazul pe care vreau sa-l prezint este mai special. Este vorba de userul VIOBIO. Trebuie sa va prezint in cateva cuvinte intamplarea:Sunt un colectioanar de aparate de radio incepator. Am achizitionat un aparat de radio Siemens un model cu filamentele alimentate serie si care avea niste modificari, respectiv lipsea redresoarea UY11 care fusese inlocuita cu un rezistor si o diodada cu siliciu. Modificarea mentionata a fost de natura sa induca uzura pronuntata la intreg setul de tuburi. Am dat anunt pe diferite site-uri pentru a gasi sa cumpar macar redresoarea daca nu intreg setul.Userul VIOBIO sa oferit cu amabilitate sa ma ajute cu un UY!N cu titlu gratuit. Am acceptat sa primesc darul cu promisiunea ca si el sa apeleze atunci cand va avea o problema de rezolvat. Pachetul a ajuns la destinatie si cand l-am desfacut am ramas blocat.Am gasit in interior intreg setul de tuburi si primul numar al Revistei Asociatiei Colectionarilor de Aparate Radio din Romania, (o revista deosebita pe care o recomand la superlav). Ramane ca dvs. singuri sa apreciati gestul si calitatea umana a userului. In cea ce ma priveste, eu personal nu mai gasesc cuvinte de multumire.Userul VIOBIO este membru al asociatiei sus mentionate, are o colectie de peste 200 aparate din care peste 100 sunt expuse pe site-ul http://www.proradioantic.ro, si o colectie impresionanta de tuburi electronice.Cu deosebit respectCristi B.multumesc de aprecieri Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Il adaug si eu pe hbi -marfa buna si foarte prompt Link spre comentariu
Anarky99 Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 yo9hnf - serios, punctual, produsul sa prezentat exact ca descrierea din topic. recomand cu incredere! Link spre comentariu
mely17 Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Dj_Dog user nemaipomenit! Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 la fel spun si eu despre tine, recomand cu incredere!!! Link spre comentariu
Dj Alex Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 il recomand pe userul Putz , cumparati cu incredere de la el Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 am cumparat de la hbi si a fost totul ok Link spre comentariu
ShadowDaniel Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Il recomand pe Putz. Este serios si prompt Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum