raduradu Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Recomand pe ''alexutu'', am cumparat de la domnu o placa de baza, la fel sunt multumit de tranzactie, un plus de la mine. O zi buna Link spre comentariu
Dj Alex Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 il recomand pe harman37arun , deneinvins, mely17, cumparati cu incredere de la ei, sa traiti bine Link spre comentariu
mely17 Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Dj Alex este un cumparator serios si de treaba! Puteti sa cumparati/vindeti cu incredere de la el!Numai bine, Link spre comentariu
Vizitator h2oxtreme Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Mii de multumiri lui viobio pentru felul in care mi-a ambalat amplificatorul, impecabil. 10+ Prompt si serios. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Mii de multumiri lui viobio pentru felul in care mi-a ambalat amplificatorul, impecabil. 10+ Prompt si serios. multumesc de aprecieri sper sa fii multumit de amplificator Link spre comentariu
Anarky99 Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 cateva recomandari:*crydel - om foarte serios si de cuvant*3220 - om serios si de cuvant, foarte prompt (am cumparat mai multe de la dansul si nimic nu a fost diferit de precizarile sale, fara hibe sau alte mici chestii ascunse)*Djdog - serios si punctual*SniperGogu - serios, parolist si foarte respectuos*mely17 - serios, parolist (recomand pentru diverse montaje lucrate ingrijit si la costuri decente)*ari_panterra - 1.serios 2.hotarat 3.punctual (cei 3 Asi din maneca) Link spre comentariu
Putz Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Old man este un om de nota 10....luati de la el cu incredere ....il recomand si ii multumesc...cel mai de treaba om pe care l-am intalnit.... Link spre comentariu
lucione_cip Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Adicontakt user serios, omenos, de incredere, nici nu am cuvinte. Mi-a trimis un telefon, 2 condensatori gratis si am mai gasit in coletul foarte bine ambalat si un plic cu 50 ron in el, pe care scria ''sanatate''. M-a anuntat ca o sa mai am si o ''mica surpriza'' in colet, dar nu ma asteptam la asa ceva. Ii multumesc foarte mult, pe aceasta cale. Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Vanzator serios cosmin_h - eftin si bun coane Vanzator serios danila111 - prompt si serios. Link spre comentariu
Putz Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 recomand alin09 Link spre comentariu
Vizitator sebastian25 Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Mely 17 primeste toate stima si increderea mea pentru promtitudine si seriozitate! Si, pt ca ma ajuta sa-mi duc la bun sfarsit primul proiect, dovedeste ca poate fi oricand un sprijin pt cei mai putin pregatiti in ale electronicii printre care ma numar si eu. Sunt putini cei care ajuta fara sa te trimita inapoi in timp la fizica din liceu, cand de fapt electronica mi se pare mai intai de toate o pasiune...si abia apoi o meserie. Si credeti-ma ca am incercat sa recitesc capitolul electronica dintr-un manual de fizica...tot nimic nu am inteles, pana nu a venit cineva si mi-a explicat logic. Mii de multumiri inca o data si toata stima, Mely 17! Link spre comentariu
cosmin_h Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Vanzator serios cosmin_h - eftin si bun coane Vanzator serios danila111 - prompt si serios. Multumesc pentru aprecieri Link spre comentariu
ShadowDaniel Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Recomand Dr. L si old man, ambii sunt seriosi, prompti si darnici Link spre comentariu
mely17 Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Mely 17 primeste toate stima si increderea mea pentru promtitudine si seriozitate! Si, pt ca ma ajuta sa-mi duc la bun sfarsit primul proiect, dovedeste ca poate fi oricand un sprijin pt cei mai putin pregatiti in ale electronicii printre care ma numar si eu. Sunt putini cei care ajuta fara sa te trimita inapoi in timp la fizica din liceu, cand de fapt electronica mi se pare mai intai de toate o pasiune...si abia apoi o meserie. Si credeti-ma ca am incercat sa recitesc capitolul electronica dintr-un manual de fizica...tot nimic nu am inteles, pana nu a venit cineva si mi-a explicat logic. Mii de multumiri inca o data si toata stima, Mely 17! Multumesc pentru aprecieri Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Adicontakt user serios, omenos, de incredere, nici nu am cuvinte. Mi-a trimis un telefon, 2 condensatori gratis si am mai gasit in coletul foarte bine ambalat si un plic cu 50 ron in el, pe care scria ''sanatate''. M-a anuntat ca o sa mai am si o ''mica surpriza'' in colet, dar nu ma asteptam la asa ceva. Ii multumesc foarte mult, pe aceasta cale. ms de recomandare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum