Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...

Am cumparat de la fluffy 37 un pick-up Philips F7610;  anuntul aici:  https://www.elforum.info/topic/161160-casete-radio-incarcatoare-si-altele/page/5/#comments

Cu toate ca l-am rugat in mod special sa il ambaleze bine, inclusiv sa fixeze platanul si bratul,  si omul s-a straduit intrucatva, cand am desfacut in seara asta coletul,  una din componentele suspensiei bratului se rostogolea prin carcasa aparatului. Este o piesa care face legatura intre brat si cantar, poate si cu tija de autoreturn. Nu se poate pune la loc pe deasupra, trebuie sa desfac pickup-ul sa vad cum se monteaza - daca nu i s-o fi rupt vreo urechiusa din plastic.

Contragreutatea nu are marcate pe ea valori, acestea trebuie citite pe un cantar montat in drepata suportului de brat.

Link spre comentariu

Bănuiesc că nu a conștientizat riscurile reale la care expune scula când o dă pe mâna transportatorilor. În mod normal nu aș fi intervenit, dar permiteți-mi să vă povestesc o întâmplare. Cu ceva timp în urmă, am vândut pe acest forum un microscop profesional marca Motic. Fiind un aparat sensibil, l-am ambalat cum am considerat de cuviință: am folosit pungi umplute cu spumă poliuretanică pentru a înveli aparatul, acestea mulându-se perfect după forma sa. Cu toate acestea, după ce clientul a ridicat coletul, m-a sunat și mi-a spus că microscopul a ajuns cu lampa spartă. Deși nu era deloc supărat, ba chiar era foarte mulțumit de prețul modic pe care îl plătise iar avaria nu  a fost una majora, mi-a comunicat acest lucru pentru a mă face conștient de faptul că unii transportatori își bat pur și simplu joc de colete.

Editat de AlpHs00
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări