deneinvins Postat Mai 14, 2024 Partajează Postat Mai 14, 2024 Recomand userul @Dxxx - materiale bune/noi, calitative, ambalare exemplara, promptitudine, colaborare, BONUS MARE, încredere și ajutor cu materiale și manoperă la realizarea unor proiecte. Link spre comentariu
okean Postat Mai 14, 2024 Partajează Postat Mai 14, 2024 Recomand userul @catalin004 totul e la superlativ ! Link spre comentariu
icar Postat Mai 22, 2024 Partajează Postat Mai 22, 2024 Recomand, inca o data, userul Marele Savant, colaborator serios de fiecare data! Link spre comentariu
icar Postat Iunie 22, 2024 Partajează Postat Iunie 22, 2024 (editat) Recomand userul @djlove, colaborator serios, promptitudine, calitate. Editat Iunie 22, 2024 de icar Link spre comentariu
Shambala Postat Iunie 27, 2024 Partajează Postat Iunie 27, 2024 Am cumparat de la fluffy 37 un pick-up Philips F7610; anuntul aici: https://www.elforum.info/topic/161160-casete-radio-incarcatoare-si-altele/page/5/#comments Cu toate ca l-am rugat in mod special sa il ambaleze bine, inclusiv sa fixeze platanul si bratul, si omul s-a straduit intrucatva, cand am desfacut in seara asta coletul, una din componentele suspensiei bratului se rostogolea prin carcasa aparatului. Este o piesa care face legatura intre brat si cantar, poate si cu tija de autoreturn. Nu se poate pune la loc pe deasupra, trebuie sa desfac pickup-ul sa vad cum se monteaza - daca nu i s-o fi rupt vreo urechiusa din plastic. Contragreutatea nu are marcate pe ea valori, acestea trebuie citite pe un cantar montat in drepata suportului de brat. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Iunie 27, 2024 Partajează Postat Iunie 27, 2024 (editat) Bănuiesc că nu a conștientizat riscurile reale la care expune scula când o dă pe mâna transportatorilor. În mod normal nu aș fi intervenit, dar permiteți-mi să vă povestesc o întâmplare. Cu ceva timp în urmă, am vândut pe acest forum un microscop profesional marca Motic. Fiind un aparat sensibil, l-am ambalat cum am considerat de cuviință: am folosit pungi umplute cu spumă poliuretanică pentru a înveli aparatul, acestea mulându-se perfect după forma sa. Cu toate acestea, după ce clientul a ridicat coletul, m-a sunat și mi-a spus că microscopul a ajuns cu lampa spartă. Deși nu era deloc supărat, ba chiar era foarte mulțumit de prețul modic pe care îl plătise iar avaria nu a fost una majora, mi-a comunicat acest lucru pentru a mă face conștient de faptul că unii transportatori își bat pur și simplu joc de colete. Editat Iunie 27, 2024 de AlpHs00 Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 28, 2024 Partajează Postat Iunie 28, 2024 Am facut curat aici mutand offtopicul acolo unde ii este locul, la bodega: https://www.elforum.info/topic/161453-despre-colete-si-curieri-offtopic-de-la-bazar/ Rog nu insistati! Link spre comentariu
icar Postat Iulie 19, 2024 Partajează Postat Iulie 19, 2024 Recomand userul @Mane, colaborator serios!!! Link spre comentariu
George Postat Iulie 29, 2024 Partajează Postat Iulie 29, 2024 Recomand userul @Shambala Seriozitate, promptitudine, ambalare foarte buna, bonus. Link spre comentariu
deneinvins Postat Septembrie 4, 2024 Partajează Postat Septembrie 4, 2024 Recomand userul @Marele Savant, seriozitate, promptitudine, colaborare, etc. etc ... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Septembrie 10, 2024 Partajează Postat Septembrie 10, 2024 Recomand userul Soldan Constantin! Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 11, 2024 Partajează Postat Septembrie 11, 2024 Recomand userul @Pertucio68, seriozitate, propmptitudine, ambalare cu simt de raspundere. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 14, 2024 Partajează Postat Septembrie 14, 2024 Recomand userii : @lavynyu si @draku si tot odata le multumesc pe aceasta cale ! Link spre comentariu
lavynyu Postat Septembrie 16, 2024 Partajează Postat Septembrie 16, 2024 La 14.09.2024 la 20:55, Dj_Dog a spus: Recomand userii : @lavynyu si @draku si tot odata le multumesc pe aceasta cale ! Multumesc pentru recomandare sa auzim de bine ! Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 27, 2024 Partajează Postat Septembrie 27, 2024 Recomand, incă o dată, utilizatorul @djlove pentru seriozitate, promptitudine, amabilitate. Colaborare excelentă cu dânsul! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum