deneinvins Postat Aprilie 6, 2023 Partajează Postat Aprilie 6, 2023 Recomand userul @NEAGU GABRIEL - ambalare exemplara, promptitudine, colaborare și încredere ! Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 7, 2023 Partajează Postat Aprilie 7, 2023 User serios @kosmin . Am trimis colet nu ieftin zic eu și am primit banii, nu a fost ramburs am mers pe încredere. Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 12, 2023 Partajează Postat Aprilie 12, 2023 Recomamd userul @djvas, seriozitate, promptitudine, ambalare corecta. Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 13, 2023 Partajează Postat Aprilie 13, 2023 Recomandare pentru userul @Marele Savant. Colaborator serios, intotdeauna grija pentru ambalare. Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 25, 2023 Partajează Postat Aprilie 25, 2023 Recomand userul @djlove, calitate excelenta a PCB-urilor, livrare prompta, seriozitate. Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Mai 10, 2023 Partajează Postat Mai 10, 2023 (editat) Colaborare buna cu @cipcirip și @YO9IBC Editat Mai 10, 2023 de Budreala Radu Link spre comentariu
George Postat Mai 11, 2023 Partajează Postat Mai 11, 2023 Recomand userul @Cozonac. Colaborare foarte buna, seriozitate, promptitudine, colet foarte bine ambalat. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 12, 2023 Partajează Postat Mai 12, 2023 Recomand userul Vasile Barsan! Link spre comentariu
aurel70 Postat Mai 26, 2023 Partajează Postat Mai 26, 2023 Recomand userii @cipcirip, pentru colaborare si comunicare foarte buna, si bonusuri! Deasemenea, useri de incredere@Dj_Dog si @ionroata. Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Mai 26, 2023 Partajează Postat Mai 26, 2023 Buna ziua cu stima si respect recomand cu incredere colegii (userii) @Marele Savant, @marianjoita, @NEAGU GABRIEL, @MCDragoos, @alexis1 si altii cu care am colaborat si voi colabora in continuare, seriozitate maxima si le multumesc frumos si imi cer mii de scuze ca nu i-am mentionat si pe ceilalti care am colaborat, cu stima si respect le multumesc frumos si o zi cat mai frumoasa de aici de la malul marii. Link spre comentariu
icar Postat Iunie 12, 2023 Partajează Postat Iunie 12, 2023 Recomand userul @ionroata: promptitudine, seriozitate, mare grija pentru ambalare. Link spre comentariu
George Postat Iulie 27, 2023 Partajează Postat Iulie 27, 2023 Recomand userul @iuliantv. Promptitudine, seriozitate, amabilitate. Link spre comentariu
imreberes Postat August 4, 2023 Partajează Postat August 4, 2023 Dupa ultima tranzactie facuta de mine, recomand userul @sonic11. Link spre comentariu
sonic11 Postat August 4, 2023 Partajează Postat August 4, 2023 Acum 5 minute, imreberes a spus: Dupa ultima tranzactie facuta de mine, recomand userul @sonic11. Mulțumesc! Link spre comentariu
deneinvins Postat August 10, 2023 Partajează Postat August 10, 2023 Recomand userul @Spitfire - ambalare exemplara, promptitudine, colaborare, BONUS și încredere ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum