raduradu Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Tin sa-l mentionez in cadrul acestui topic cu vanzatori -cumparatori seriosi pe @LostCell !! Am incheiat recent o tranzactie cu el si omul s-a dovedit demn de toata increderea !! Recomand cu caldura si altora !! :band :wetrwreCred ca e vorba de RADU din baia mare (@LostCell), daca da recomand si eu userul cu incredere. Am facut o tranzactie cu el si e ok. Numai bine Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Un user care merita toate recomandarile este nationalistu. Multumesc pentru seriozitate! Link spre comentariu
ioannis Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 am primit niste tuburi gu-81m, de la user '1900florin'. tuburi absolute noi, si in stare impecabila!!recomand cu incredere. este un user foarte serios!!!! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 om super serios si de incredere luk9900,am cumparat de la el cca 100 de lampi si au ajuns in perfecta stareau fost ambalare impecabil!!! Link spre comentariu
ALEKS Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 puteam sa jur ca am postat aici intreband de seriozitatea userului OHM... are cineva idee de seriozitatea cumparatorului?Da, eu pot certifica pentru seriozitatea dl. OHM. Am cumparat mai multe aparate de la dumnealui si au fost ambalate bine. Aparatele functioneaza bine si arata exact ca in poze. Recomand.ALEKS Link spre comentariu
Andr3y Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 om super serios si de incredere luk9900,am cumparat de la el cca 100 de lampi si au ajuns in perfecta stareau fost ambalare impecabil!!! Nu ma mir avand in vedere preturile de bun simt cu care le vinde. Link spre comentariu
name Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Nota 10 pentru luk9900.Corectitudine,inpachetare serioasa si rapiditate. Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Un om de incredere e si domul kosmin227, nu ma facut sa bat drumul degeaba, pana in locul stabilit intalnirii. Link spre comentariu
name Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Va recomand pe domnul kosmin227. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Recomand cu toata increderea pe userul Viobio.Am cumparat lampi de calitate. Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Nota 10 pentru userul Nationalistu ! User f serios, si eu il recomand cu incredere. P.S. Clampmetrul a ajuns cu bine Link spre comentariu
Vizitator Danco Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Problema cu ICD2 rezolvataMutumesc lui Sofian pentru promptitudine si ajutor...100% de incredere Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 user serios lalihifi subwooferul a ajuns la mine ambalat foarte bine, si mai mult decat in regula din punct de vedere functional recomand si la altii multumesc Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 user serios Gogoo ! se aduc multumiri speciale moderatorului Blind ! p.s: data viitoare ma poti suna mai incet dimineatza Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 User serios hbi, recomand cu incredere ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum