Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

Tin sa-l mentionez in cadrul acestui topic cu vanzatori -cumparatori seriosi pe @LostCell !! Am incheiat recent o tranzactie cu el si omul s-a dovedit demn de toata increderea !! Recomand cu caldura si altora !! :freaza: :band :wetrwre

Cred ca e vorba de RADU din baia mare (@LostCell), daca da recomand si eu userul cu incredere. Am facut o tranzactie cu el si e ok. Numai bine
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

puteam sa jur ca am postat aici intreband de seriozitatea userului OHM... are cineva idee de seriozitatea cumparatorului?

Da, eu pot certifica pentru seriozitatea dl. OHM. Am cumparat mai multe aparate de la dumnealui si au fost ambalate bine. Aparatele functioneaza bine si arata exact ca in poze. Recomand.ALEKS
Link spre comentariu

om super serios si de incredere luk9900,am cumparat de la el cca 100 de lampi si au ajuns in perfecta stareau fost ambalare impecabil!!! :aplauze

Nu ma mir avand in vedere preturile de bun simt cu care le vinde.
Link spre comentariu

user serios lalihifi

subwooferul a ajuns la mine ambalat foarte bine, si mai mult decat in regula din punct de vedere functional

recomand si la altii

multumesc

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări