woodyteo Postat Mai 29, 2021 Partajează Postat Mai 29, 2021 Pentru un transfer enterbancar, să zicem de 200 lei, se ia comision 3,5 lei pe tranzacție, dar prin mandat poștal online, pentru 300 lei am plătit comision 25 lei, nu mai spun cât am stat la rând. Așa că mă las păgubaș de mandatul poștal online, m-am înțepat de câteva ori și îmi ajunge, nici nu vreau să mai aud de el. Prin transfelul interbancar, banii ajung în câteva minute. Link spre comentariu
Barbaro Postat Iunie 13, 2021 Partajează Postat Iunie 13, 2021 Recomand userul @Mihay_electronic, si userul @Dj_Dog colaborare excelenta, bonusuri substanțiale. Mulțumiri. Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 24, 2021 Partajează Postat Iulie 24, 2021 @barbulescuorlando topicul este pentru recomandari utilizatori seriosi. Pentru reclamatii exista sectiune dedicata. Pentru rafuieli exista PM. Nu mai insista te rog! Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 Si pentru propuneri tot sectiunea de sugestii si reclamatii e cea potrivita. Nu mai insistati cu offtopic aici. Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 (editat) Am vazut același lucru la userul de mai sus catalin004 . Am crezut ca sa poate si negative. Poate e o propunere buna sa avem si un topic cu nerecomandați pentru a ne putea feri de aceia. Editat Iulie 25, 2021 de barbulescuorlando Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 Mi-a scapat acea postare, nu stiu cum, am sters acum. Nu se fac reclamatii sau evaluari negative aici. Daca vreti topic dedicat pentru asta deschideti o discutie la sugestii si reclamatii. Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 Am înteles Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 12 hours ago, Marian said: Daca vreti topic dedicat pentru asta deschideti o discutie la sugestii si reclamatii. Poate nu m-am facut inteles!!! Link spre comentariu
chindea Postat Iulie 31, 2021 Partajează Postat Iulie 31, 2021 Recomand userul "marianjoita" serios și de încredere! Link spre comentariu
deneinvins Postat August 26, 2021 Partajează Postat August 26, 2021 Recomand userii : @Barbaro și @imreberes ! Link spre comentariu
RJK Postat Septembrie 13, 2021 Partajează Postat Septembrie 13, 2021 Îl recomand pe vinzatorul @Den Link spre comentariu
stupidman Postat Septembrie 14, 2021 Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Recomand cu placere userul Dj_Dog si userul Toni Marginean; colaborare excelenta, oameni flexibili si bonusuri substantiale. Le multumesc, ambilor. Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 9, 2021 Partajează Postat Octombrie 9, 2021 Recomand, inca o data, cu caldura, userul Eve. Colaborare excelenta, bonus substantial. Link spre comentariu
yo2mhj Postat Octombrie 25, 2021 Partajează Postat Octombrie 25, 2021 User extrem de [email protected]ții foarte reușite, ambalare excelentă. Link spre comentariu
dalu_01 Postat Noiembrie 8, 2021 Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 (editat) Un 10+ pentru userul @hamatdumitru. Am folosit fara probleme metoda vanzarii si a incarcarii banilor pe card. Recomand cu caldura !! Editat Noiembrie 8, 2021 de dalu_01 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum