Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

sugerez cum poti sa cumperi aici cu plata in avans ca sa nu mai stai 5 zile sa asteptii rambursul/banii, daca e un tip vechi aici de incredere dictezi la postaun Mandat Postal Online cu datele lui din buletin, el isi primeste banii in 5 minute si tot in 5 minute pleaca colet normal fara ramburs catre tine.....e cea mai simpla metoda si acoperita de datele din buletin/CI, nu cred ca se pune problema sa fie unul neserios....

Link spre comentariu

La fel de bine poţi să-i ceri un număr de cont bancar, îi transferi banii de acasă direct de pe un card prin operaţiune online (fără deplasare fizică la oficiu), iar transferul e înregistrat şi are şi o casetă cu motivarea transferului, de exemplu ,,Contravaloare tranzistor TIP34,, sau orice altceva.Se înregistrează şi numele depunătorului de către bancă cu datele tranzacţiei şi se poate printa sau scoate un extras în caz de probleme ulterioare...deci nu poate motiva că nu a primit suma.

Link spre comentariu
Acum 34 minute, validae a spus:

La fel de bine poţi să-i ceri un număr de cont bancar...

Adevarat, dar daca nu ai cont la aceeasi banca, banii se primesc de obicei in ziua urmatoare, nici acum nu pricep de ce, doar bancile stiu. Tehnologic e perfect posibil...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări