icar Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Recomand userul razvan-l1. Am luat o pereche de boxe. Ambalate impecabil, cu deosebita atentie. Boxele, exact ca in descriere si fotografii. Inca o data, recomand cu caldura! Link spre comentariu
bolek Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Recomandare buna pt Lavynyu djvas Haralambie. Link spre comentariu
dutu590 Postat Noiembrie 2, 2020 Partajează Postat Noiembrie 2, 2020 recomand cu caldura pe userul Dj_Dog !!! Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 18, 2020 Partajează Postat Noiembrie 18, 2020 Recomand userul Eve, am avut colaborari fructuoase. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 11, 2020 Partajează Postat Decembrie 11, 2020 @Ovidanie si @Toni Marginean ... carora cu aceasta ocazie le multumesc din nou. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Februarie 10, 2021 Partajează Postat Februarie 10, 2021 Recomand cu caldura @Toni Marginean si @fluffy37 Link spre comentariu
icar Postat Februarie 11, 2021 Partajează Postat Februarie 11, 2021 Inca o data recomandari pentru Ovidanie. Link spre comentariu
Windows Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 Recomand userul kuki, colaborare excelenta. Link spre comentariu
deo Postat Martie 14, 2021 Partajează Postat Martie 14, 2021 Un up pentru Dj_Dog. Link spre comentariu
icar Postat Martie 24, 2021 Partajează Postat Martie 24, 2021 @florinapostol, recomand cu caldura, colaborator serios, colet ambajat cu simt de raspundere. Link spre comentariu
Terry34 Postat Mai 29, 2021 Partajează Postat Mai 29, 2021 sugerez cum poti sa cumperi aici cu plata in avans ca sa nu mai stai 5 zile sa asteptii rambursul/banii, daca e un tip vechi aici de incredere dictezi la postaun Mandat Postal Online cu datele lui din buletin, el isi primeste banii in 5 minute si tot in 5 minute pleaca colet normal fara ramburs catre tine.....e cea mai simpla metoda si acoperita de datele din buletin/CI, nu cred ca se pune problema sa fie unul neserios.... Link spre comentariu
validae Postat Mai 29, 2021 Partajează Postat Mai 29, 2021 La fel de bine poţi să-i ceri un număr de cont bancar, îi transferi banii de acasă direct de pe un card prin operaţiune online (fără deplasare fizică la oficiu), iar transferul e înregistrat şi are şi o casetă cu motivarea transferului, de exemplu ,,Contravaloare tranzistor TIP34,, sau orice altceva.Se înregistrează şi numele depunătorului de către bancă cu datele tranzacţiei şi se poate printa sau scoate un extras în caz de probleme ulterioare...deci nu poate motiva că nu a primit suma. Link spre comentariu
carageae Postat Mai 29, 2021 Partajează Postat Mai 29, 2021 Acum 34 minute, validae a spus: La fel de bine poţi să-i ceri un număr de cont bancar... Adevarat, dar daca nu ai cont la aceeasi banca, banii se primesc de obicei in ziua urmatoare, nici acum nu pricep de ce, doar bancile stiu. Tehnologic e perfect posibil... Link spre comentariu
validae Postat Mai 29, 2021 Partajează Postat Mai 29, 2021 Poţi să-i pui omului un printscreen al operaţiunii ca dovadă, aşa ceva nu poţi falsifica.Am făcut astfel de tranzacţii pe forum, fără probleme de fiecare dată. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 29, 2021 Partajează Postat Mai 29, 2021 Daca depunerea se face in weekend transferul de bani intra doar luni. Cu nicio tranzactie facuta de vreun user de pe acest forum nu am avut probleme si au fost cateva sute! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum