Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

Recomand userul marianjoita,caracterizat in citeva cuvinte,dupa multe tranzactii de-a lungul timpului,astfel: seriozitate in preluarea comenzilor,promptitudine la livrare,ambalare corespunzatoare,comunicare excelenta!De reducerile ocazionale nici nu mai pomenesc!

Editat de tenzen
Link spre comentariu

Salut la toata lumea .Sant mai nou pe aici si daca i-mi permiteti ,spun ca au avut o disponibilitate deosebita userii: Dan Morar ,Tecs ,Usilitelii , Luck9900 , ambalare foarte buna ,grija pentru siguranta pieselor trimise chiar daca clientul e necunoscut  .Bineinteles a existat si o exceptie ,dar nu e treaba acestui topic .

Editat de Marian
Am rezolvat eu ( Marian ).
Link spre comentariu

Felicitări userului Dj_Dog, dacă mai era nevoie. Ambalare bună, comunicare excelentă, produse ca în descriere. Exact ce ai nevoie de la un comerciant. Mulțumesc.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Recomand userul @Toni Marginean  pentru colaborarea exemplară, expediere rapidă, pachet ambalat antitanc și pe deasupra bonus consistent trimis.

Vă mulțumesc și să vă dea Dumnezeu sănătate! 

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Recomand userul bogdyyyy. 

Am transferat banii in cont si cand a avut timp a lasat coletul la fan chiar cu costuri din partea dansului. Multumesc ! 

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
La 31.01.2020 la 22:20, tenzen a spus:

Recomand userul marianjoita,caracterizat in citeva cuvinte,dupa multe tranzactii de-a lungul timpului,astfel: seriozitate in preluarea comenzilor,promptitudine la livrare,ambalare corespunzatoare,comunicare excelenta!De reducerile ocazionale nici nu mai pomenesc!

Asa e.

Subscriu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări