tenzen Postat Ianuarie 31, 2020 Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 (editat) Recomand userul marianjoita,caracterizat in citeva cuvinte,dupa multe tranzactii de-a lungul timpului,astfel: seriozitate in preluarea comenzilor,promptitudine la livrare,ambalare corespunzatoare,comunicare excelenta!De reducerile ocazionale nici nu mai pomenesc! Editat Ianuarie 31, 2020 de tenzen Link spre comentariu
Barbaro Postat Februarie 4, 2020 Partajează Postat Februarie 4, 2020 (editat) Salut la toata lumea .Sant mai nou pe aici si daca i-mi permiteti ,spun ca au avut o disponibilitate deosebita userii: Dan Morar ,Tecs ,Usilitelii , Luck9900 , ambalare foarte buna ,grija pentru siguranta pieselor trimise chiar daca clientul e necunoscut .Bineinteles a existat si o exceptie ,dar nu e treaba acestui topic . Editat Februarie 4, 2020 de Marian Am rezolvat eu ( Marian ). Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Februarie 6, 2020 Partajează Postat Februarie 6, 2020 Felicitări userului Dj_Dog, dacă mai era nevoie. Ambalare bună, comunicare excelentă, produse ca în descriere. Exact ce ai nevoie de la un comerciant. Mulțumesc. 1 Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 Recomand userul dJ_love. Am avut o experiență plăcută ca și cumpărător, o comunicare bună și produse ambalate bine. Mulțumesc. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 Buna O experienta ciudata cu userul "ovidiu0505". Avea 3 scule"cu mici defecte" de vanzare. TOATE SUNT FUNCTIONALE. Multumesc ovidiu. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
ionutb71 Postat Februarie 27, 2020 Partajează Postat Februarie 27, 2020 sunt la a treia comanda la userul Techs. totul a descurs perfect de fiecare data, produsele au fost exact ca in descriere si ambalarea foarte buna. Link spre comentariu
yo2mhj Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 Daca mai este nevoie...recomand călduros pe userul Toni Mărginean... aproape cele comandate au fost donație+bonus consistent...mii de mulțumiri. Link spre comentariu
woodyteo Postat Martie 24, 2020 Partajează Postat Martie 24, 2020 Recomand userul @Toni Marginean pentru colaborarea exemplară, expediere rapidă, pachet ambalat antitanc și pe deasupra bonus consistent trimis. Vă mulțumesc și să vă dea Dumnezeu sănătate! Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Aprilie 9, 2020 Partajează Postat Aprilie 9, 2020 Recomand @Shambala !!! Am platit in avans, colet primit foarte rpd si impachetat exemplar! Link spre comentariu
sebip Postat Mai 21, 2020 Partajează Postat Mai 21, 2020 Recomand @djgeorge2k . Platit in avans, colet ambalat frumos, bonus consistent, primit in timp util, dialog foarte bun, o reala placere . Multumesc ! Link spre comentariu
csu Postat Mai 25, 2020 Partajează Postat Mai 25, 2020 Recomand sebip, Ambalare bună, comunicare excelentă. Mulțumesc Link spre comentariu
sicilianul Postat Iunie 3, 2020 Partajează Postat Iunie 3, 2020 Recomand userul bogdyyyy. Am transferat banii in cont si cand a avut timp a lasat coletul la fan chiar cu costuri din partea dansului. Multumesc ! Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Iunie 3, 2020 Partajează Postat Iunie 3, 2020 recomand userul techs Link spre comentariu
Barbaro Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Multumesc userului "deneinvins" pentru donatie , disponibilitate foarte buna . Recomand . 1 Link spre comentariu
George Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 La 31.01.2020 la 22:20, tenzen a spus: Recomand userul marianjoita,caracterizat in citeva cuvinte,dupa multe tranzactii de-a lungul timpului,astfel: seriozitate in preluarea comenzilor,promptitudine la livrare,ambalare corespunzatoare,comunicare excelenta!De reducerile ocazionale nici nu mai pomenesc! Asa e. Subscriu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum