Toader Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Am cumparat un set de difuzoare Ciare prin intermediul userului Since din Italia.Nota 10.Persoana foarte serioasaLe-am primit in perfecta stare,ambalate foarte cu grija.Le-am cumpart astfel pentru ca nu am mai gasit in Rom HW 204.Recomand cu caldura.Iar despre dif.Ciare,ce a spus D-nul Mateescu-VTP la topicul despre incinte VTP e perfect adevarat.Multumesc Link spre comentariu
ioannis Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 am primit azi un colet cu lampii in grecia, de la user kosmin227. au ajuns aici lampii in grecia, in stare perfecta(ambalazul a fost perfect). user foarte serios!!!recomand cu incredere!!! Link spre comentariu
DM7 Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Vreau sa reamintesc seriozitatea lui spiderman... Link spre comentariu
Vizitator mihail Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Deocamdata vreau doar sa rog anumiti useri mai ales de la vanzari si cumparari sa binevoiasca sa raspunda mai prompt la pm. sau in topic.In loc sa ignore intrebarile zile intregi.Ca si cum nu te-ar baga in seama.Am fost nevoit sa sterg o gramada de PM-uri nepreluate de 2-3 zile desi acestia erau logati. Link spre comentariu
tranc3d Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Recomand userul Marele Savant. Un om care se tine de cuvant. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 si userul MARLANU trebuie sa apara in acest topic doatorita seriozitatii sale Link spre comentariu
KOSTYKA Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 nota 10* pt. Dj_Dog Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 nota 10* pt. Dj_Dog multumesc asemenea Link spre comentariu
blue Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 dety 76, serios si promt, felicitari Link spre comentariu
Vizitator tataee_titi Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 bogdan69, numero uno ! Link spre comentariu
Vizitator velles2003 Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 puteam sa jur ca am postat aici intreband de seriozitatea userului OHM. ori moderatorii de pe forum sunt prea activi si sterg posturi fara sa informeze pe nimeni ori am luat-o eu pe aratura.reiau: as vrea sa cumpar un amplificator de pe threadul asta: viewtopic.php?f=59&t=38191are cineva idee de seriozitatea cumparatorului? Link spre comentariu
raduradu Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 recomand Dr.L, un user de incredere. Swich-ul a ajuns cu bine. Sanatate Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 toata lumea stie de seriozitatea lui Dr.L doar ca unii ca mine uita sa amintesca acest lucru Link spre comentariu
dany Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Respecte pentru: vrapaca , Marlanu , Dj Dog , Cata , fluffy37 , domnu constantin(nu mai retin usernameul) Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Tin sa-l mentionez in cadrul acestui topic cu vanzatori -cumparatori seriosi pe @LostCell !! Am incheiat recent o tranzactie cu el si omul s-a dovedit demn de toata increderea !! Recomand cu caldura si altora !! :band :wetrwre Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum