Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

Am cumparat un set de difuzoare Ciare prin intermediul userului Since din Italia.Nota 10.Persoana foarte serioasaLe-am primit in perfecta stare,ambalate foarte cu grija.Le-am cumpart astfel pentru ca nu am mai gasit in Rom HW 204.Recomand cu caldura.Iar despre dif.Ciare,ce a spus D-nul Mateescu-VTP la topicul despre incinte VTP e perfect adevarat.Multumesc

Link spre comentariu

am primit azi un colet cu lampii in grecia, de la user kosmin227. au ajuns aici lampii in grecia, in stare perfecta(ambalazul a fost perfect). user foarte serios!!!recomand cu incredere!!!

Link spre comentariu
Vizitator mihail

Deocamdata vreau doar sa rog anumiti useri mai ales de la vanzari si cumparari sa binevoiasca sa raspunda mai prompt la pm. sau in topic.In loc sa ignore intrebarile zile intregi.Ca si cum nu te-ar baga in seama.Am fost nevoit sa sterg o gramada de PM-uri nepreluate de 2-3 zile desi acestia erau logati.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator velles2003

puteam sa jur ca am postat aici intreband de seriozitatea userului OHM. ori moderatorii de pe forum sunt prea activi si sterg posturi fara sa informeze pe nimeni ori am luat-o eu pe aratura.reiau: as vrea sa cumpar un amplificator de pe threadul asta: viewtopic.php?f=59&t=38191are cineva idee de seriozitatea cumparatorului?

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Tin sa-l mentionez in cadrul acestui topic cu vanzatori -cumparatori seriosi pe @LostCell !! Am incheiat recent o tranzactie cu el si omul s-a dovedit demn de toata increderea !! Recomand cu caldura si altora !! :freaza: :band :wetrwre

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări