imreberes Postat Ianuarie 7, 2019 Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Toata stima fata de @deneinvins care e un mare caracter, in sensul cel mai bun cuvantului. 2 Link spre comentariu
saptemari Postat Ianuarie 18, 2019 Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 fluffy37, recomand cu placere, om corect si de incredere. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 18, 2019 Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 Multumesc, acelasi lucru despre dvs, okean, yo2mhj, imreberes, si inca multi altii cu care am deosebita placere sa colaborez. Link spre comentariu
imreberes Postat Ianuarie 19, 2019 Partajează Postat Ianuarie 19, 2019 Din fericire sunt cativa oameni aici pt care cuvantul dat e lege batut in piatra. Nu vreau sa-i nominalizez , de frica ca uit pe cineva. 3 Link spre comentariu
ionutb71 Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 asa este,inca mai sunt oameni de buna credinta si numarul de pagini scrise aici confirma asta. printre acestia userul dem3ntor. multumesc aici inca o data pentru corectitudine! Link spre comentariu
imreberes Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 Inca un exemplu aminitit de mai multi, de mai multe ori, este @fluffy37 din partea caruia am primit un radio cu lampi super ambalat, astfel incat nu a patit nimic si mi-a fost trimis cu posta romana. Ii multumesc si pe aceasta cale! Link spre comentariu
sebi Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 (editat) Recoamand userul LAVYNYU ,comunicare excelenta,foarte bine ambalat,nota 10+. Editat Ianuarie 28, 2019 de sebi Link spre comentariu
yo2mhj Postat Ianuarie 29, 2019 Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 Recomand userii "Ovidanie" și "Overdrive", serioși și paroliști... Link spre comentariu
ionutb71 Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 recomand userul < csu > ! comunicare excelenta,corectitudine si promptitudine. ambalarea a fost ca pentru transportul calare! Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 La 29.01.2019 la 8:12, Spitfire a spus: @elektronu85 -user foarte "serios", nici macar nu se osteneste sa ridice pachetul de la Posta, deci retur.Sper totusi ca nu a patit ceva, a disparut in ceata... si eu confirm ca nu este un user f serios i-am trimis un colet fara ramburs urmand a imi pune banii in cont si cred ca a uitat sa ii mai puna.... la polul opus ii nominalizez pe fluffy si grabiel - achitat coletele in avans , primit colete impachetate exemplar, foarte multumit! Link spre comentariu
woodyteo Postat Martie 1, 2019 Partajează Postat Martie 1, 2019 Recomand userul Dj_Dog , corectitudine, promptitudine și colaborare excelenta, nimic de reproșat. Multumesc inca o data si pe aceasta cale. 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 6, 2019 Partajează Postat Martie 6, 2019 Recomand pe Leo17, seriozitate si promtitudine Link spre comentariu
woodyteo Postat Martie 22, 2019 Partajează Postat Martie 22, 2019 Recomand userul @ asyx, om de încredere, colaborare excelenta, nimic de reproșat. Mulțumesc și pe aceasta cale pentru colaborare și pentru bonus. Link spre comentariu
woodyteo Postat Aprilie 2, 2019 Partajează Postat Aprilie 2, 2019 Vad ca nu a mai postat nimeni în ultimul timp, dar simt nevoia să recomand si userul @grabiel ca fiind om de încredere cu care am colaborat excelent, produse trimise conform descrierii. Mulțumesc și pe aceasta cale și să auzim numai de bine. 2 Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 3, 2019 Partajează Postat Aprilie 3, 2019 Topicul se numeste recomandari pentru vanzatori/cumparatori seriosi. Ca aveti reclamatii, mergeti cu ele la politie sau rugati pe Vasile sa deschida o sectiune de reclamatii pentru bazar. NU postati niciodata adresa cuiva in public fara permisiunea lui, indiferent cat de indreptatiti va considerati. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum