Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

recomand pe user paulcrs , desi cred ca a mai aparut aici de multe ori...am achitat in avans, ambalare exemplara, comunicare perfecta.aparat conform descrierii

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

il rog pe dl pusttiu sa-mi raspunda la mesaje , tranzactia este evaluata conform preturilor internationale, nu am avut probleme cu nimeni serios eu pe aici, daca trebuie sa ofer mai mult pe un colet decat trebuie nu este problema...

vreau doar contul bancar cum am stabilit

Editat de Terry34
Link spre comentariu
Vizitator Gusty2015

Salut tuturor,

Eu recomand cu caldura pe Sorintg.

Pentru promptitudinea, meticulozitatea, seriozitatea, cu care face livrarile.

Tot ceea ce vinde, este 100% conform, cu ceea ce este redat in anunt.

Este foarte rabdator, cu cei care doresc lamuriri pentru produsele prezentate.

Livrararile se fac cu f f multa meticulozitate la ; impachetare, protectie, prezentare agreabila.

Sincere felicitari acestui om.

Gusti.

Link spre comentariu

Sunt convins ca a mai aparut in acest topic, chiar eu am scris cu ceva timp in urma, acum revenind cu aceeasi recomandare de user serios si punctual.

Este vorba de userul Vcdec. Ambalare exemplara, protectie anti soc,colaborare excelenta, a avut rabdare cu mine la maxim. Intr-un cuvant, toata stima si respectul pentru userul Vcdec. Recomand.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări