Vizitator cata82 Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 Userul *panda12* este un om de nota 20, un om de o modestie rara, e painea lui Dumnezeu!!! Jos palaria pentru DOMNUL DAN PANAITESCU alias *panda12*, rar mai gasesti oameni ca dansul, un om *de pus la inima*!!! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate DOMNULE PANAITESCU!!! Link spre comentariu
Adamath_2006 Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 (editat) Userul *vera* colaborare exceptionala cu un om de nota 10+. Jos palaria pentru Domnul Puiu, un om cum mai greu gasesti in zilele noastre, serios, meticulos, cu mult simt de raspundere intrecut doar de modestia dansului . Sanatate multa si putere de lucru. Respectele mele si toata aprecierea. Editat Martie 25, 2015 de Adamath_2006 Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 Ai dreptate colegu Adamath_2006, am colaborat si cu Domnul Puiu alias "vera" mi-a bobinat un trafo pentru un osciloscop Hameg, un om deosebit, de nota 20, docil si foarte modest, ambi si Domnul Puiu si Domnul Panaitescu sunt de aceeiasi varsta si au aceleasi trasaturi pozitive, sa le dea Dumnezeu multa sanatate, JOS PALARIA!!!! Link spre comentariu
allexx1968 Postat Martie 27, 2015 Partajează Postat Martie 27, 2015 Buna Recomand pe "fredy20". Marfa corespunde exact descrierii,ambalare corespunzatoare. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
Terry34 Postat Martie 27, 2015 Partajează Postat Martie 27, 2015 Userul *vera* colaborare exceptionala cu un om de nota 10+. Jos palaria pentru Domnul Puiu, un om cum mai greu gasesti in zilele noastre, serios, meticulos, cu mult simt de raspundere intrecut doar de modestia dansului . Sanatate multa si putere de lucru. Respectele mele si toata aprecierea. Aceleasi aprecieri am si eu pt domnul Puiu ! Link spre comentariu
subsemnatul2012 Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Recomand ca si persoana de incredere pe 8429kyd . Link spre comentariu
Vizitator pisiculverde Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Vreau sa le multumesc pe aceasta cale si sa ii recomand pe domnii vaska2222 si fluffy37 de la care am achizitionat anul trecut cate un amplificator. Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Recomand userul humulin. user de incredere Link spre comentariu
humulin Postat Aprilie 16, 2015 Partajează Postat Aprilie 16, 2015 Si eu recomand userul ExtremeEdition Link spre comentariu
Vizitator iulianvalentin Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 Recomand userul Kuki, serios si de incredere. Multa sanatate. Link spre comentariu
nationalistu Postat Mai 8, 2015 Partajează Postat Mai 8, 2015 Recomand userul ,,marianjoita'' extrem de serios si punctual. Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition Postat Mai 9, 2015 Partajează Postat Mai 9, 2015 recomand cu caldura userul ianhus -user de incredere Link spre comentariu
allexx1968 Postat Mai 9, 2015 Partajează Postat Mai 9, 2015 Buna x86 este un user serios.Am primit inclusiv un bonus,pentru care ii multumesc. Spor Alex Link spre comentariu
Terry34 Postat Mai 12, 2015 Partajează Postat Mai 12, 2015 Recomand userul Lavynyu, marfa de calitate, se pot face tranzactii fara probleme chiar daca achitati in cont bancar inaintea coletului sau prin alte metode cu acest domn, multumesc frumos pentru tot. Link spre comentariu
daniel_88 Postat Mai 12, 2015 Partajează Postat Mai 12, 2015 Recomand cu toata inima pe OMNIPREZENT,componente de calitate,preturi bune,ambalaj corespunzator si bonus consistent... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum