Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Un mare Up din partea mea pentru regius1000, am cumparat de la domnu Sergiu marfa in valoare de 1000 Ron , fluffy37 alias Dan Florin un domn jos cu palaria,la fel am cumparat marfa in valoare de 500 ron anul trecut, amper si el il recomnad cu incredere , dj_italo2001 alias Gheorghian Ioan,tot anul trecut am cumparat de la dansul ceva aparatura audio in valoare de 400 ron, au trimis toti marfa la destinatie fara probleme, din partea mea un 10+++. Sa avem parte de useri tot mai buni . sanatate si numai Bine, Multe multumiri si incredere cat mai multa.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

am facut un schimb bazat pe incredere, de ambele parti, cu userul expert si totul a decurs foarte bine ( mai putin seriozitatea / rapiditatea postei romane)

userul expert este un user de incredere

Link spre comentariu

Eu zic ca nu are rost sa facem ditamai lista un plus la x sau la y deoarece vor fi multe pagini; deja sunt destule , ar fi frumos o lista in MSword cu userii neseriosi si u-pdatata acea lista odata pe saptamana.Sunteti de-acord?

Link spre comentariu

la ceva asemanator ma gandeam si eu ca ar fi util, insa pt userii seriosi si in momentul in care cineva te contacteaza sa ii trimiti un produs, sa verifici lista daca este sau nu de incredere.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări