Jimmy Postat Iulie 16, 2008 Partajează Postat Iulie 16, 2008 un plus pt urmatorii useri cu care am colaborat: stefanev, ole, dj-dog si shambala :supz: :partyman: Link spre comentariu
techs Postat Iulie 17, 2008 Partajează Postat Iulie 17, 2008 Si un plus din partea mea pentru userii ,,cristronic'' si ,,amper'' Link spre comentariu
raduradu Postat Iulie 25, 2008 Partajează Postat Iulie 25, 2008 Un mare Up din partea mea pentru regius1000, am cumparat de la domnu Sergiu marfa in valoare de 1000 Ron , fluffy37 alias Dan Florin un domn jos cu palaria,la fel am cumparat marfa in valoare de 500 ron anul trecut, amper si el il recomnad cu incredere , dj_italo2001 alias Gheorghian Ioan,tot anul trecut am cumparat de la dansul ceva aparatura audio in valoare de 400 ron, au trimis toti marfa la destinatie fara probleme, din partea mea un 10+++. Sa avem parte de useri tot mai buni . sanatate si numai Bine, Multe multumiri si incredere cat mai multa. Link spre comentariu
UltimateW Postat August 1, 2008 Partajează Postat August 1, 2008 Up pentru Amper o persoana care se tine de cuvant si e de treaba :weedman: Link spre comentariu
dj_tepex Postat August 6, 2008 Partajează Postat August 6, 2008 un mare plus pentru domnul Laurentiu... alias user-ul lalihifi.... un domn serios si de toata isprava... :partyman: Link spre comentariu
raduradu Postat August 14, 2008 Partajează Postat August 14, 2008 Un plus din nou pentru regius1000 alias domnu Sergiu, marfa impachetata impecabil , a ajuns la destinatie cu bine. sanatate si numai bine Link spre comentariu
hiatus Postat Septembrie 11, 2008 Partajează Postat Septembrie 11, 2008 Recomand cu incredere pe userul madkat.Nota maxima pentru seriozitate si promptitudine! Link spre comentariu
lorik199 Postat Septembrie 25, 2008 Partajează Postat Septembrie 25, 2008 un mare ++++++ pt zal foarte bine impachetate si produse de foarte buna calitate BINEINTELEScumparati de la el cu incredere Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 recomand pe Zal, Felixx si Shambala, useri de treaba si de incredere Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 am facut un schimb bazat pe incredere, de ambele parti, cu userul expert si totul a decurs foarte bine ( mai putin seriozitatea / rapiditatea postei romane) userul expert este un user de incredere Link spre comentariu
Yo4You Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Eu zic ca nu are rost sa facem ditamai lista un plus la x sau la y deoarece vor fi multe pagini; deja sunt destule , ar fi frumos o lista in MSword cu userii neseriosi si u-pdatata acea lista odata pe saptamana.Sunteti de-acord? Link spre comentariu
stefanev Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 la ceva asemanator ma gandeam si eu ca ar fi util, insa pt userii seriosi si in momentul in care cineva te contacteaza sa ii trimiti un produs, sa verifici lista daca este sau nu de incredere. Link spre comentariu
Vizitator tataee_titi Postat Octombrie 23, 2008 Partajează Postat Octombrie 23, 2008 O colaborare de nota 10 am avut si eu cu userul expert. Ii multumesc pentru ajutor, seriozitate si promptitudine. Un alt user de nadejde este ionutz1971 Link spre comentariu
George(sb) Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 User serios Gemiga Cristian, recomand Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 User serios : severika ! Dl. Sever Constantin . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum