Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

Salutare!Chiar daca unii colegi o sa spuna(poate) ce nu este aici locul "spuselor" mele,ii rog sa nu o faca.Spun doar atat si chiar ii rog pe colegii mei ,cat si ai dvs,sa se abtina de la anumite comentarii.Dragii mei,invatati odata ca atunci cand puneti o intrebare cuiva,despre ceva anume,si primiti un raspuns,raspundeti si dvs(ca asa este frumos) ca nu doriti,sau nu va convine pretul,sau ca nu e ceea ce va asteptati dvs,etc,etc,ca asa este omenesc.Cand cineva va raspunde la intrebarea pe care o puneti, nu credeti ca e frumos sa ii raspundeti si dvs ?Cum ar fi sa nu vi sa raspunda nici dvs ? Sa fiti sanatosi si mai largi la .........conversatie !!!Ps:Ca sa fiu in ton cu topicu-ul acesta, va recomand pe toti cei care vindeti sau cumparati pe acest forum,cat si un mare + pentru moderatorii site-ului.

Link spre comentariu

Recomand tuturor pe urmatorii useri: Radonlilu, adiyo66 si lavynyu. Am colaborat cu succes, am primit intotdeauna exact marfa, si in plus si bonusuri consistente !

Link spre comentariu

Recomand tuturor pe urmatorii useri: Radonlilu, adiyo66 si lavynyu. Am colaborat cu succes, am primit intotdeauna exact marfa, si in plus si bonusuri consistente !

Multumesc pt. recomandare !
Link spre comentariu

BunaRecomand userul "esu".Marfa de calitate.SporAlex

BunaAm uitat un user important."Taxdoru".Am primit coletul de la el de 4 saptamani.Totul in stare perfecta.Cu scuzele de rigoare un mare UP pentru el.Spor Alex
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări