H Robert Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Recomand pe nationalistu cu mare placere, cumparati cu incredere,mie mi-a donat un osciloscop un om cu caracter tot respectul. Link spre comentariu
cristi7521 Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Recomand userul grabiel, vanzator serios. Alti useri cu care am avut o colaborare buna: sesamcave, techs. Link spre comentariu
hixpp02 Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Recomand userul noob64, colaborare corecta ! Link spre comentariu
devilgenius Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Recomand userul onu_cristi! Link spre comentariu
subsemnatul2012 Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Salutare!Chiar daca unii colegi o sa spuna(poate) ce nu este aici locul "spuselor" mele,ii rog sa nu o faca.Spun doar atat si chiar ii rog pe colegii mei ,cat si ai dvs,sa se abtina de la anumite comentarii.Dragii mei,invatati odata ca atunci cand puneti o intrebare cuiva,despre ceva anume,si primiti un raspuns,raspundeti si dvs(ca asa este frumos) ca nu doriti,sau nu va convine pretul,sau ca nu e ceea ce va asteptati dvs,etc,etc,ca asa este omenesc.Cand cineva va raspunde la intrebarea pe care o puneti, nu credeti ca e frumos sa ii raspundeti si dvs ?Cum ar fi sa nu vi sa raspunda nici dvs ? Sa fiti sanatosi si mai largi la .........conversatie !!!Ps:Ca sa fiu in ton cu topicu-ul acesta, va recomand pe toti cei care vindeti sau cumparati pe acest forum,cat si un mare + pentru moderatorii site-ului. Link spre comentariu
geomx Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 recomand userul Terry34 serios, prompt ........ Link spre comentariu
hixpp02 Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Recomand tuturor pe urmatorii useri: Radonlilu, adiyo66 si lavynyu. Am colaborat cu succes, am primit intotdeauna exact marfa, si in plus si bonusuri consistente ! Link spre comentariu
lavynyu Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Recomand tuturor pe urmatorii useri: Radonlilu, adiyo66 si lavynyu. Am colaborat cu succes, am primit intotdeauna exact marfa, si in plus si bonusuri consistente ! Multumesc pt. recomandare ! Link spre comentariu
grabiel Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 Super colaborare cu userii frraducioiu si catalinsandu Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 Recomand userul validae ca vanzator de incredere. Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 15, 2014 Partajează Postat Martie 15, 2014 Ii recomand pe IGBT 1971 si pe bykey Link spre comentariu
allexx1968 Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 BunaRecomand userul "esu".Marfa de calitate.SporAlex Link spre comentariu
paul14 Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 O recomandare pentru dixongsm. Link spre comentariu
allexx1968 Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 BunaRecomand userul "esu".Marfa de calitate.SporAlexBunaAm uitat un user important."Taxdoru".Am primit coletul de la el de 4 saptamani.Totul in stare perfecta.Cu scuzele de rigoare un mare UP pentru el.Spor Alex Link spre comentariu
regelesurubelnita Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 Recomand userul Catalin C. , pt achizitia a celor 2 Hp Compaq Elite 8300 I5 . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum