nordix Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Samsari sau nu....asta nu judec eu.......dar daca e buna doar pentru ei atunci ce rost mai are acest post ?....Ce rost mai au listele pe care le dau unii , cand de fapt mie mi se pare ca e acelasi lucru cu sistemul feedback doar ca e imbracat in alte haine....( mai complicate-dupa parerea mea....ca la urma urmei cine sta sa citeasca 112 pagini de aprecieri positive sau negative din acest post ?) Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Salut cred ca pt MickyJupanu numai trebuie calificativ.Super Ok + bonus diverse. Link spre comentariu
aurelianb Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Recomand userul Radonlilu!Chiar acum revin de la el, este un om foarte de treaba, mi-a dat produse de nota 10, plus si ceva bonus. Ii multumesc inca o data pe aceasta cale. Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Personal ( si asta ar putea fi luata in seama ca o sugestie pentru admini ) as dori sa stiu daca nu se poate face in sectiunea vanzari-cumparari un fel de sistem ca cel de pe alt site , adica cu calificative si feedback-uri......Ar fi mult mai usor sa te orientezi de la cine sa cumperi si cu cine nu iti doresti sa ai de-a face......Altfel ,pana stai sa cauti acest post ( adica toate cele nu stiu cate sute de pagini... )....iti cam trece cheful....Stima.... Atata timp cat exista functia de cautare, nu vad care-i problema.Scrii numele utilzatorului in campul de cautare, selectezi sectiunea bazar si gata. Link spre comentariu
hixpp02 Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Nota 10 pentru Tribex-Arad. Recomand ! Link spre comentariu
valica Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Subscriu si eu userul TRIBEX-ARAD, serios, marfa de calitate. Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Un plus de la mine pentru userul mirceacra. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 Recomand userul Dr.L marfa si ambalaj de nota 10+ Link spre comentariu
romioltean Postat Martie 1, 2014 Partajează Postat Martie 1, 2014 Recomand user-ul profesorul01 ptr seriozitatea si promptitudinea de care da dovada,un om foarte pasionat si cu un suflet mare! Link spre comentariu
Terry34 Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 Salutare! Stie cineva numarul de telefon al userului geomx ? Omul a platit prin banca dar a uitat sa-mi lase adresa de expeditie pt colet...Multumesc anticipat. Link spre comentariu
geomx Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 ... a platit prin banca dar a uitat sa-mi lase adresa de expeditie pt colet.... Si daca tot am ajuns sa postez aici sa fiu si ontopic: recomand si eu cativa useri: diconu marcel ; vcdec ; TRIBEX-ARAD ; sesamcave ; andreas ; ety1910 ; nanocip ; componente si mai sunt si altii care nu-mi vin acum in minte .... Link spre comentariu
Terry34 Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Pai nu ma mai speria, o bagasem pe maneca, macar daca iti trimiteam un colet plin cu aer, dar asa nu eram multumit sa primesc bani degeaba ca aceia din parlament..se stiu ei... Link spre comentariu
grabiel Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Recomand userul cristi7521 colaborare perfecta, o placere sa lucrezi cu oameni ca el. Link spre comentariu
cristi71 Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 un mare plus pentru userul ratib, marfa de calitate si amabilitate maxima! jos palaria! Link spre comentariu
allexx1968 Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 BunaColaborare excelenta cu "ety1910".Spor tuturor AlexP.S.Se pare ca mai are aprecieri si din partea altor useri,pe meritate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum