Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

Samsari sau nu....asta nu judec eu.......dar daca e buna doar pentru ei atunci ce rost mai are acest post ?....Ce rost mai au listele pe care le dau unii , cand de fapt mie mi se pare ca e acelasi lucru cu sistemul feedback doar ca e imbracat in alte haine....( mai complicate-dupa parerea mea....ca la urma urmei cine sta sa citeasca 112 pagini de aprecieri positive sau negative din acest post ?)

Link spre comentariu

Personal ( si asta ar putea fi luata in seama ca o sugestie pentru admini ) as dori sa stiu daca nu se poate face in sectiunea vanzari-cumparari un fel de sistem ca cel de pe alt site , adica cu calificative si feedback-uri......Ar fi mult mai usor sa te orientezi de la cine sa cumperi si cu cine nu iti doresti sa ai de-a face......Altfel ,pana stai sa cauti acest post ( adica toate cele nu stiu cate sute de pagini... :nas: )....iti cam trece cheful....Stima.... :da

Atata timp cat exista functia de cautare, nu vad care-i problema.Scrii numele utilzatorului in campul de cautare, selectezi sectiunea bazar si gata.
Link spre comentariu

Salutare! Stie cineva numarul de telefon al userului geomx ? Omul a platit prin banca dar a uitat sa-mi lase adresa de expeditie pt colet...Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

... a platit prin banca dar a uitat sa-mi lase adresa de expeditie pt colet....

:ras:

Si daca tot am ajuns sa postez aici sa fiu si ontopic: recomand si eu cativa useri: diconu marcel ; vcdec ; TRIBEX-ARAD ; sesamcave ; andreas ; ety1910 ; nanocip ; componente si mai sunt si altii care nu-mi vin acum in minte ....

Link spre comentariu

Pai nu ma mai speria, o bagasem pe maneca, macar daca iti trimiteam un colet plin cu aer, dar asa nu eram multumit sa primesc bani degeaba ca aceia din parlament..se stiu ei... :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări