Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

Va rog sa fiti foarte atenti la userul Bogdi-50. Am fost inselat cu un HDD de laptop de acesta cu toate ca am primit asigurari de la el de genul:

"deci, hdd este pe ide produs de hitachi si are 60 gb si daca era defect nu mai stateam cu dvs la ''barfa'' 2 zile si oricum nu am dat un raspuns sigur pana acum pt ca am mai primit un laptop si voiam sa il opresc pt mine dar laptopul este defect si nu mai imi este util asa ca facem schimbul.adresa este de la tara pt ca maine plec pt 2 saptamani din pitesti. vasile bogdan "

Eu am ramas cu un HDD defect dar poate altii vor avea norocul sa aiba mai mult noroc!

Link spre comentariu

Va rog sa fiti foarte atenti la userul Bogdi-50. Am fost inselat cu un HDD de laptop de acesta cu toate ca am primit asigurari de la el de genul:

"deci, hdd este pe ide produs de hitachi si are 60 gb si daca era defect nu mai stateam cu dvs la ''barfa'' 2 zile si oricum nu am dat un raspuns sigur pana acum pt ca am mai primit un laptop si voiam sa il opresc pt mine dar laptopul este defect si nu mai imi este util asa ca facem schimbul.adresa este de la tara pt ca maine plec pt 2 saptamani din pitesti. vasile bogdan "

Eu am ramas cu un HDD defect dar poate altii vor avea norocul sa aiba mai mult noroc!

poti sesiza unui moderator.pentru a i inchide contul sau ban ip
Link spre comentariu

Recomand cu încredere, dacă mai este nevoie, userul diconu marcel, om de mare valoare și o modestie rar întâlnită. Vreau să-i mulțumesc și pe această cale pentru calitatea produselor și pentru extra bonusul primit. PS - Dacă treceți prin Tg. Neamț vă rog să mă anunțați neapărat, vreau să vă fac cinste.Să ne trăiești Marcele.

Link spre comentariu

Personal ( si asta ar putea fi luata in seama ca o sugestie pentru admini ) as dori sa stiu daca nu se poate face in sectiunea vanzari-cumparari un fel de sistem ca cel de pe alt site , adica cu calificative si feedback-uri......Ar fi mult mai usor sa te orientezi de la cine sa cumperi si cu cine nu iti doresti sa ai de-a face......Altfel ,pana stai sa cauti acest post ( adica toate cele nu stiu cate sute de pagini... :nas: )....iti cam trece cheful....Stima.... :da

Link spre comentariu

asta cu feedback ul e buna pentru smsari. spre ex eu am la vanzare acum un singur produs pt ca nu mai am nevoie de el. De vandut ceva am vandut acum mult timp si tot asa doar un produs. ce feedback pot avea eu cu toata ce nu am dat teapa la nimeni?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări