Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

Toni Marginean

Nu va suparati ca intreb si eu ce pot face in cazu in care am trimis si eu ceva si am luat sa zic asa teapa? politia nu face nimic legat de schimburile astea pe net ?

Face dar dureaza foarte mult - in cazul meu deja de un an si jumatate si inca nimic finalizat!Totusi depuneti o reclamatie - este un ofiter care se ocupa de fraudele de pe internet.
Link spre comentariu

am trimis un colet userului Traxx un laptop sa imi faca niste cablaje pt av 800 si av 400 si niste finali laptopul nu avea hard in rest complet functional si am mai facut tranzactii cu el nam avut probleme acuma ma blocat pe facebook numarul de telefon il sun de pe alte numere nu raspunde mi`a raspuns a zis ca il trimite nu la trimis tot asa

Link spre comentariu

Recomand cu caldura userul ,,carageae``; serios si prompt ! :aplauze

Multumesc, acum am intrat si eu pe aici...Si userul cipcirip e la fel de recomandabil...ar trebui sa fac o lista prea mare cu cei cu care am interactionat pe parcursul lui 2013, si nu numai...renunt, de teama sa nu las pe cineva afara...dar sustin majoritatea userilor de pe aceasta pagina, fie cei recomandati, fie cei care au postat recomandari, cu majoritatea am facut cel putin o tranzactie avantajoasa!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări