mihail-cornel Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Recomand userul "vyk2" marfa de calitate si ieftina. Link spre comentariu
adi ps2 Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Nu recomand userul Traxxx de aproape 2 luni de zile stau dupa el pentru 4 cablaje de av 400 i`am dat la schimb pentru ele un laptop mini complet fara hdd functional si nici nu mai raspunde si tot ma amana cand apuc sa vorbesc cu el Link spre comentariu
Traxxx Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Vezi ma ce prost esti, in loc sa intelegi ca am multa treaba unde lucrez acuma si vin numai pe la 4-5 dimineata ma mai si injuri pe fb si mai si postezi aici? chiar crezi ca asa imi faci rau sau ce? a fost vorba ca am sa iti fac 2 cablaje de av800 nu 400 cand am timp, si ai zis da ma stai linisiti pt ca laptopul ala era unu cumparat de tine stricat care l-ai incalzit si tu umpic la cpu si chipset, si care nici acum nu merge dar ma rog nu asta conteaza, faza e ca esti un nesimtit ma avand in vedere la cat te-am ajutat si la cate ti-am trimis si de cate ori m-ai mintit tu...nu are rost sa faci asta aici oricum mi se rupe ca ai postat tu aici draga prieteneCei in staff pot sa creada ce vor...tranzactia nu a fost facuta aici, dovezi ca este un neserios am destule dar pierd timp sa stau sa caut acum conversatiile in loc sa imi vad de treaba mea, poate sa mearga si la mama politiei ca nu imi pasa. Link spre comentariu
adi ps2 Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 tiam spus daca nu esti instare sa faci de av800 fa`mi de av 400 ai zis ca bine de 2 luni tot astept si nu raspunzi si pe facebook ai timp sa postezi da sa raspunzi nai timp lasa sa vada lumea ca esti mincinos ;) nu conteaza ca nu a fost facuta aici tranzactia da sa nu ia si alti tepe cum am luat si eu Link spre comentariu
Traxxx Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Bai sincer sa fiu nici parola nu o mai stiam de la forum, cine a avut inainte schimburi sau vanzari cu mine nu au avut vr-o problema, asa ca stai linistit stiu mai bine ce stiu, si oricum nu o sa mai fac schimburi sau ceva pe forum pt ca ma ocup cu altceva acum mai serios si tu nu ai inteles asta ca deocamdata nu am timp cu firma, o sa iti trimit "laptopul" impreuna cu hardul cu bad-uri care l-am cumarat aiurea si sa nu mai indraznesti sa ma mai suni sa te ajut cu ceva. Link spre comentariu
molioa Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Recomand userul @subsemnatul2012 -tranzactie corecta! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 24, 2013 Partajează Postat Octombrie 24, 2013 Recomand din toata inima pe userul Terry34 pentru corectitudine, empatie si ajutor, oferindu-mi cateva lampi rare, pentru experimentele mele.Sa fii sanatos Adriane si sa te tina Dumnezeu asa! Cristian Link spre comentariu
Vizitator mv11b1 Postat Octombrie 25, 2013 Partajează Postat Octombrie 25, 2013 Toata stima pt dl Dan, aka Fluffy37. Recomand cu toata caldura! Link spre comentariu
dinozoff Postat Octombrie 26, 2013 Partajează Postat Octombrie 26, 2013 Am luat de la TAXDORU super-multi-testerul. Lucrat super, componenete SMD, functioneaza foarte bine. Recomand cu caldura atit kit-ul cit si pe cel care il vinde (prompt si serios) Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Octombrie 28, 2013 Partajează Postat Octombrie 28, 2013 Cum rubrica pentru neseriosi nu mai este,sau nu o gasesc eu. popa ionut viewtopic.php?p=1386843#p1386843 Pe 17-10 am trimis mesaj ca il cumpar eu,am stabilit detaliile si atat,liniste totala dupa. Pana acum nici un raspuns la cateva mp cu toate ca utilizatorul a fost conectat pe forum in acest timp. Concluzia se deduce usor. Neserios. Oricum dupa asta chiar nu mai iau coletul,cine stie ce gasesc in el. Asta e din fericire sau nefericire prima tranzactie cu probleme de pe elforum,pana acum totul a fost OK. Si am cam luat multe de pe elforum. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 28, 2013 Partajează Postat Octombrie 28, 2013 Toata stima pt dl Dan, aka Fluffy37. Recomand cu toata caldura! Multumesc mult, cu mult respect va recomand ca un excelent partener de afaceri! Link spre comentariu
techs Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Recomand ca vanzator pe userul esu , marfa buna la pret bun. Link spre comentariu
giongiu Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Pot adauga si eu la lista vanzatorilor seriosi,pe @nooob64,de la care am cumparat recent o sursa.Oricum nu este singurul,cu care a fost o placere sa colaborez;il pot adauga pe Diconu Marcel,Dj.Leco,K-Tronics,cristian02,vcdec...Cu siguranta mai sunt si altii,imi cer scuze ca nu-mi vin in minte acum. Link spre comentariu
popa ionut Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Cum rubrica pentru neseriosi nu mai este,sau nu o gasesc eu.popa ionutviewtopic.php?p=1386843#p1386843Pe 17-10 am trimis mesaj ca il cumpar eu,am stabilit detaliile si atat,liniste totala dupa.Pana acum nici un raspuns la cateva mp cu toate ca utilizatorul a fost conectat pe forum in acest timp.Concluzia se deduce usor.Neserios.Oricum dupa asta chiar nu mai iau coletul,cine stie ce gasesc in el.Asta e din fericire sau nefericire prima tranzactie cu probleme de pe elforum,pana acum totul a fost OK.Si am cam luat multe de pe elforum.Nu stiu ce se intampla dar mi-se sterg mesajele primite daca am mai mult de 25 si vin altele noi,cred ca daca te uiti in mesaje ti-am spus ca nu prea am timp sa umblu pe la posta cu colete!Si ca daca il puneam te sunam!acum am vazut mesajul postat de tine ca nici prin cap nu imi trecea,programatorul a fost expediat prin FanCurier catre userul @sebip care l-a primit astazi.ps: nu stiu cate tepe ai luat tu,dar aduci niste acuzatii nefondate!Numai bine!asa ca o gluma stii este o vorba Posta Romana mananca ...... Link spre comentariu
sebip Postat Octombrie 30, 2013 Partajează Postat Octombrie 30, 2013 Confirm primirea coletului, programatorul corespunde descrierii, a ajuns in conditii bune.Nu pot sa fac nici un repros dlui Popa Ionut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum