Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

Am cumparat tuburi de la Radonlilu si 1. Este o persoana foarte binevoitoare2. Descrierea este perfect conforma cu realitatea.Recomand!

Link spre comentariu

Mult respect pentru userul ExtremeEdition, RECOMAND! Totul "la vedere", comunicare excelenta, expeditie prompta si ambalare perfecta... ei, bine, nimic nu e perfect dar cred ca se poate spune asa atata timp cat marfa (foarte sensibila, micro-ampermetre cu ace) a ajuns in perfecta stare la destinatie.

Link spre comentariu
Nu recomand pe userul azas76f ,mi-a venit retur un colet trimis catre el, in total a trebuit sa platesc 60 lei pentru taxele de magazinaj si transportul tur +retur.
Link spre comentariu

ee fratilor cred ca mi -am luat-o si eu de la un user din craiova WEDDSMOKER99 nu-i paguba mare dar gestu-l este cat 1000de cuvinte

100%teapa nu stiu in care sambata a spus ca imi trimite cele comandate dar au trecut 2 saptamani si asta este a 3 asa ca dumnezeu sa ma ierte TEAPA MI_AM LUATO
Link spre comentariu

ee fratilor cred ca mi -am luat-o si eu de la un user din craiova WEDDSMOKER99 nu-i paguba mare dar gestu-l este cat 1000de cuvinte

100%teapa nu stiu in care sambata a spus ca imi trimite cele comandate dar au trecut 2 saptamani si asta este a 3 asa ca dumnezeu sa ma ierte TEAPA MI_AM LUATO
cum adica?ai trimis bani inainte?
Link spre comentariu

nu mi-o trimis un hdd lovit si impachetat aiurea mai are tupeu sa imi trimita un email in care sustinee ca este plecat din tara ma abureste cu povesti acu de 1 luna nu se mai oboseste sa raspunda

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări