icar Postat August 10, 2023 Partajează Postat August 10, 2023 Recomand userul @misuraelectronic, extrem de serios, amabil, ambalare corecta, foarte atent facuta. Link spre comentariu
gabitzu2006 Postat August 10, 2023 Partajează Postat August 10, 2023 Recomand cumparatorul @Nicolae1968. Am platit eu expedierea cand am trimis coletul, iar el a platit ramburs si costul expedierii. Am mers pe incredere si nu am gresit cu el! Link spre comentariu
vasile barsan Postat August 14, 2023 Partajează Postat August 14, 2023 Recomand cu caldura userul Tanase Ion ! Un om demn de toata stima si respectul meu.. Link spre comentariu
Tanase Ion Postat August 14, 2023 Partajează Postat August 14, 2023 Acum 2 ore, vasile barsan a spus: Recomand cu caldura userul Tanase Ion ! Un om demn de toata stima si respectul meu.. Cu stima.si respect multumesc frumos de aprecieri, si eu la randul meu v-a recomand sunteti o de cuvant si va multumesc frumos si cu siguranta o sa mai colaboram si pe viitor, o seara buna de aici de la malul marii. Link spre comentariu
deneinvins Postat Septembrie 4, 2023 Partajează Postat Septembrie 4, 2023 Recomand userul @overdrive - ambalare exemplara, promptitudine, colaborare și încredere ! Mulțumesc și pe această cale ! Link spre comentariu
vasile barsan Postat Septembrie 6, 2023 Partajează Postat Septembrie 6, 2023 Recomand userul DAN MORAR , un om intelegator , corect ,cu care se poate discuta Link spre comentariu
George Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 (editat) Recomand userii @hixpp02 @NEAGU GABRIEL, @cipcirip, @powerlightSeriozitate, ambalare foarte buna a coletelor, colaborare foarte buna...nimic de reprosat. Editat Octombrie 19, 2023 de George adaugare useri Link spre comentariu
powerlight Postat Octombrie 19, 2023 Partajează Postat Octombrie 19, 2023 La 09.09.2023 la 19:43, George a spus: Recomand userii @hixpp02 @NEAGU GABRIEL, @cipcirip, @powerlightSeriozitate, ambalare foarte buna a coletelor, colaborare foarte buna...nimic de reprosat. Multumesc asemenea si dvs Link spre comentariu
deneinvins Postat Octombrie 31, 2023 Partajează Postat Octombrie 31, 2023 Recomand userul @flomar60 - ambalare exemplara, promptitudine, colaborare și încredere ! Mulțumesc și pe această cale ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 31, 2023 Partajează Postat Octombrie 31, 2023 Acum 16 minute, deneinvins a spus: Recomand userul @flomar60 - Si eu, din aceleasi motive. Link spre comentariu
aurel70 Postat Noiembrie 9, 2023 Partajează Postat Noiembrie 9, 2023 Recomand din nou userul @cipcirip. Multumesc pentru produse si pentru BONUS! Link spre comentariu
George Ch Postat Noiembrie 17, 2023 Partajează Postat Noiembrie 17, 2023 Recomand @nooob64. Colaborarea a fost super, mi-a raspuns la orice intrebare, ambalarea produsului exemplara. Link spre comentariu
LOGITEK Postat Noiembrie 23, 2023 Partajează Postat Noiembrie 23, 2023 Recomand deasemenea userul @nooob64. Prompt, amabil, serios. Informatii detaliate despre produse. Preturi negociabile. Comunicare excelenta ! Multumesc! Link spre comentariu
deneinvins Postat Noiembrie 27, 2023 Partajează Postat Noiembrie 27, 2023 Recomand useru @marius75 - Bonus, transport, ambalare exemplara, promptitudine, colaborare și încredere ! Și totul gratis ! Mulțumesc foarte mult și pe această cale ! Link spre comentariu
George Ch Postat Decembrie 17, 2023 Partajează Postat Decembrie 17, 2023 +1 @nooob64. Ambalarea produsului foarte buna, pret ok. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum