Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

Eu cred ca ar fii bine sa fie un loc ..unde sa sii putem pune o vorba buna unei persoane de pe forum cu care am facut o anumita tranzactie si in urma careia totul a iesit ok.

Asa...putem face o lista cu cei seriosi, fie ca au vandut sau au cumparat...

Ce zici Dj_Dog.? facem un sticky si cu asa ceva? Ca..pana la urma..toti avem de castigat intr-un fel sau altul.

Dj_Dog: l-am facut sticky

AM facut o lista cu cei care au primit recomandari ca fiind persoane de cuvant cand e vorba de a vinde sau a cumpara ceva de pe net.

@teslina, @luc; @ghettoman; @Amper; @RealAlex ; @bogdan69 ; @ovidanie; @CPX ; @baza; @gabir; @shambala; @nikos; @mihaiachi ; @buruska; @neinvins; @minitehnicus;@CDT @Bogdi16 @Dj_italo @Mariand, @MiniTehnicus @overdrive, @Shambala, @TraianB, @yo9hrb @AdiRCF @adi0106 @sofian8954 @soundcris @ph3e4r @ATB @ionut20 @dalu364 @nastaselucian @phantom @vlad p @the_beast @shadowm60 @pusttiuc @mojnost @ flash @dandumit @medesh086 @Crisan Florian @bradacalin @kaze @av1000 @claudiu971 @Sandu_alex_999 @Alexandrulcn @blackthorium @marlanu @Blind @ vicelord

Link spre comentariu

Eu ii dau un plus la bogdi. Nu am luat valoare de la el, doar niste flanse, manere, 2 condensatoare si 2 difuzoare de masina. Mi-a placut cum a avut grija la ambalarea tuturor componentelor. Cred ca la costat ceva ambalarea aia la difuri, pacat ca nu am facut o poza.un plus de la mine pentru Bogdi :supz:

Link spre comentariu

Useri de incredere pe care-i recomand: Tavi, Dalu, Wolf, Mojnost, Aleks. Si lista poate continua pe masura ca-mi aduc aminte. :partyman:L.E. Am mai luat niste afisoare LCD pe care le-am platit in avans (ca sa nu-mi vina ramburs, ce sa-i faci, sunt insurat), unul a fost defect si am primit banii inapoi in colet. Imi pare rau ca nu-mi amintesc acum userul, stiu ca era din Oradea. Cinste lui.Sorry, de Ovidanie, spre rusinea mea, uitasem.

Link spre comentariu
jos palaria pt domnul dalu364 .. si domnul zal .. multumesc amandurora pt seriozitate, promptitudine si generozitate
Useri de incredere pe care-i recomand: Tavi' date=' Dalu, Wolf, Mojnost, Aleks. Si lista poate continua pe masura ca-mi aduc aminte. :partyman:[/quote']

Multumesc de recomandare. :salute: :salute::director: . La randul meu, pot sa spun despre @yo9hrb decat ca este un user extrem de serios si parolist.

:director: Alti useri carora le-am vandut diverse componente sau produse si care s-au dovedit seriosi sant : @teslina, @luc; @ghettoman; @Amper; @RealAlex ; @bogdan69 ; @ovidanie; @CPX ; @baza; @gabir; @shambala; @nikos; @mihaiachi ; @buruska; @neinvins; @minitehnicus;@CDT.

Rog pe cei pe care nu i-am amintit sa ma ierte. :prayer: :prayer:

Link spre comentariu

Nota 10 pentru AdiRCF de la care am achizitionat un kit de Nova-1. Si-a dat toata silinta la ambalare si la promptitudine. Este o persoana simpatica si un tovaras de incredere. :bere: De asemena acord un calificativ pozitiv si lui AV1000, cu care am facut o mica afacere impreuna :yawinkle: si si-a tinut promisiunea. Un baiat sincer, pasionat si corect. Bafta si mult succes! :smt109

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări