Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

decodor RDS cu probleme

tepeleacatalin

Postări Recomandate

schimba cei doi conzi incercuiti ca cei de pe intrare sint smd si daca nu merge schimba integratu

si ai grija cum ii schimbi ca se exfoliaza cablaju trebuie incalziti bine la picioruse si dupa aia ii extragi

post-223979-0-97018400-1422221020_thumb.jpg

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

asa voi face...incep cu conzii sa vedem ce zice...apoi integratul...

va multumesc mult de tot

cu respect 

catalin

va tin la curent cu evolutia

o saptamana rodnica

Link spre comentariu

inlocuit conzii si nici un efect...ramane integratul de inlocuit ceea ce mi se pare o adevarata provocare pt ca nu am mai schimbat pana acum acest tip de integrat...

Link spre comentariu

Nu vad rostul acestei reparatii sincer, acel mediabox pare a fi o antichitate analoaga, pentru 4 lei in plus pe luna la abonament, se poate obtine chiar de la centrele RDS&RCS un mediabox HD digital "Kaon", care functioneaza absolut extraordinar ca imagine si sunet pe iesirea HDMI.

Link spre comentariu

In plus la cea ce spune colegu @Spitfire aceste decodoare se schimba gratuit la domiciliu, daca esti abonat rds .

Daca nu esti si e proprietate client, ramasa de la un abonament vechi , atunci e alta poveste. 

Editat de pop_ady44
Link spre comentariu

sunt abonat RDS....am si decodorul lor care functioneaza perfect......acest decodor este al meu primit de la un prieten......si mai am si 4 televizoare in fiecare camera.....cum se imparte 1 decodor la 4 televizoare si la 3 persoane ca da cu virgula.....glumeam

nu cred ca RDS va schimba acest decodor care nu face obiectul contractului cu ei

o zi buna.....cu respect

Link spre comentariu

tepeleacatalin nu are cum sa functioneza aceea conserva pe RDS fara cartela,apoi sa functioneza cu cartela din celalant altau trebuie sa stii sa imperechezi cartela cu conserva adica sa extragi de pe procesor RSA si BK cu jtag ca sa poti sal folosesti la ei in retea,asa ca nu te mai chinui sai faci sunetul ca nu vad cum il folosesti 

Link spre comentariu

am o cartela luata din targ si functioneaza pe pachetul de baza cu ambele decodoare.....asta inseamna posturile romanesti digi stiri si cele de stiinta history si national geografic....nu merge pe cele de filme dar nu ma deranjeaza....deci din punctul meu de vedere...renteaza

cu respect

si inca un aspect...decodorul a fost gratis....cartela a costat 5 lei......cu putin efort si ceva munca pot avea doua surse de semnal de calitate.....

in plus decodorul lor un HUMAX functioneaza pe pachetul de baza ...fara cartela .....adica am scos cartela din el cand am facut probe si receptioneaza posturile necriptate la liber.....

Editat de tepeleacatalin
Link spre comentariu

Dar nu functioneaza cu alta cartela, daca nu este imperechiata, am facut  o gramada de receptoare, un ex: Ai doua receptoare de la ei care functioneaza perfect schimba cartelele de la unul la celalant si ai sa vezi ca nu mai functioneaza apare pe ecran cartela pereche

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări