tepeleacatalin Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 buna seara tuturor am primit de la cineva un decodor pt cablu.....am bagat cartela mea in el si are urmatoarele simptome imaginea este perfecta dar sonorul se aude gajait .....in absenta semnalului prezinta un fasait ca un murmur a carui intensitate variaza...e mai mult un fosnet dar nu e ceva constant ca un zgomot de fond .... la verificare tensiunile sunt bune..plus minus 1 volt ce ar putea sa fie.....zgomotul il face si cu cartela si fara cartela orice sugestie este binevenita cu respect. Link spre comentariu
SASSU Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Trebuie verificati condensatorii electrolitici si daca sunt a cestia buni poate sa fie si tunerul Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 schimbati toti condensatori din sursa,bineanteles cu uni noi. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 (editat) Faceti ce a-u spus mai sus colegi . Dar atentie sa nu puneti ceva de calitate slaba, ca aveti okazia sa auziti cum bubuie . Se pun doar low esr ,si cu temperatura de lucru 105 grade . Editat Ianuarie 25, 2015 de pop_ady44 Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Ianuarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 (editat) buna dimineata...... l-am tinut alimentat cateva ore......in functiune practic si am observat un lucru....conzii din sursa sunt calzi desi sunt departe de orice sursa de caldura.....partea de alimentare e aerisita si nu sunt lipiti de vreun transformator cum sunt la tv-uri.....distanta pana la traful choper este de vreo 3 cm......unul din conzi e chiar fierbinte.....e normal sau asta inseamna ca e bolnav si are pierderi ceea ce duce la incalzirea lui si performante alterate?.. cu respect tensiunile masurate pe sursa sunt 3v3 - 3.1 volti 5 v - 4.9 volti 8 v - 7.7 volti 12 v - 11.9 volti 30 v - 29.1 volti in limite acceptabile parerea mea Editat Ianuarie 25, 2015 de tepeleacatalin Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 (editat) de obicei in sursele de comutatie ...condensatorii elecrolitici se incalzesc...de aceea si multi din ei cedeaza dupa o perioada de timp... e bine totusi sa-i schimbati daca apartul nu functineaza corect! de ex ...tensiunea de 3,3v desi pare o tensiune acceptabila(cea masurata de dvs de 3,1v) ...lipsa celor 0,2V poate duce la fuctionare defectuoasa... Editat Ianuarie 25, 2015 de elmar Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Ianuarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 am inteles....ii schimb si va tin la curent....va multumesc mult cu respect catalin Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 (editat) dupa buna dimineata...... l-am tinut alimentat cateva ore......in functiune practic si am observat un lucru....conzii din sursa sunt calzi desi sunt departe de orice sursa de caldura.....partea de alimentare e aerisita si nu sunt lipiti de vreun transformator cum sunt la tv-uri.....distanta pana la traful choper este de vreo 3 cm......unul din conzi e chiar fierbinte.....e normal sau asta inseamna ca e bolnav si are pierderi ceea ce duce la incalzirea lui si performante alterate?.. cu respect tensiunile masurate pe sursa sunt 3v3 - 3.1 volti 5 v - 4.9 volti 8 v - 7.7 volti 12 v - 11.9 volti 30 v - 29.1 volti in limite acceptabile parerea mea dupa spusele tale tensiunile in sursa sint ok acolo este defect un ic sau un tranzistor smd ic 458 cu 8pini asa scrie pe el posibil defect pe placa de baza Editat Ianuarie 25, 2015 de Harhas Florin Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Ianuarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 din nefericire sursa functioneaza perfect......defectul persista.....imaginea este sticla dar sunetul este distorsionat... ce ar mai fi de facut?...... cu respect Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 din nefericire sursa functioneaza perfect......defectul persista.....imaginea este sticla dar sunetul este distorsionat... ce ar mai fi de facut?...... cu respect pai tu nai citit ceam postat eu mai sus? Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Cablul euroscart este bun? Nu ati fi primul care are probleme pe sunet din cauza cablului.Succes Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 din nefericire sursa functioneaza perfect......defectul persista.....imaginea este sticla dar sunetul este distorsionat... ce ar mai fi de facut?...... cu respect pune o poza cu placa sati arat ce sa schimbati Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Ianuarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 (editat) cablul euroscart e bun.....am luat semnal si de pe scart pt tv....si de la mufele rotunde pt tv....am probat semnalul de la mufele rotunde si cu un amplificator separat...era bine sa fie cablul dar din nefericire nu este....ii fac o poza a placii sa o postez...... cu respect catalin Editat Ianuarie 25, 2015 de tepeleacatalin Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 ic ul cu probleme cel incercuit cu rosu sau conzi pe intrare si iesire cu probleme intii schimba conzi si daca nu merge schimba integratu Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Ianuarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 va rog frumos..imi puteti incercui condensatorii cu pricina...adica cei de intrare si de iesire?....va multumesc mult. cu respect catalin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum