Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vital energy 7,83Hz

Vizitator Cristian Mihoc

Postări Recomandate

Vizitator Cristian Mihoc

Intrebare:

Cum sa fac un emitator care sa emita continuu(cu baterie) o frecventa (cam 1-2 metri) prin antena si un difuzor.

Fregventa mea vreau sa fie cam 7,83 Hz

Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• validae

2

• Spitfire

1

• core

1

Top autori în acest subiect

Oh Doamne, Allah şi Budha împreună! Orice animal fuge cînd percepe aşa frecvenţe, fiind indicatori siguri de cataclism natural, doar omul în inteligenţa lui şi lipsit de selecţie naturală îşi caută nefericirea. Mai sînt la mare preţ şampoanele cu proteine din perle şi praf autentic de diamante, energia liberă...  :rade:

Link spre comentariu

Infrasunetele sînt generate de cutremure, erupţii vulcanice, alunecări de teren, avalanşe, tsunami, inundaţii masive, furtuni, căderi de meteoriţi, explozii nucleare... alte fenomene extreme şi de mari dimensiuni.

Senzaţiile sînt de panică, dezorientare, greaţă... se declanşează instinctele primare de supravieţuire şi se caută salvarea din zonă, orice vieţuitoare face asta, indiferent de treapta de evoluţie. Poate bacteriile şi microbii să nu-şi facă griji, iar omul e sub nivelul lor, din moment ce caută aşa ceva.

Editat de zal
Link spre comentariu

cred ca autorul vrea ceva cum e Vital Protect, "protejeaza" 2.5 - 3 m in jurul lui timp de 9 luni cu o baterie :)

nu dau link ca e primul la search, "protectia" te poate usura de vre-o 99 eur / 440 ron.

o cutiuta cu capac de plastic violet, luminat de un led.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări