Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Samsung CS-21Z45ZGQ sasiu KSBE fara imagine

Vizitator freshair

Postări Recomandate

Vizitator freshair

Va salut. Televizorul Samsung CS-21Z45ZGQ sasiu KSBE a venit fara imagine care  a disparut dupa fulger. Din meniul service am activat imaginea dar luminozitatea este mica - trebue stinsa lumina ca sa se vada imaginea. Din grila 2 daca ridic luminozitatea apare cursa inversa. Am incercat mai multe dump-uri inclusiv memorie goala ca sa fie scrisa de procesor - nici un rezultat. Am schimbat finalul video de pe placa tubului cinescop. Va voi fi recunoscator pt. idei. Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

5

• attilaa0

1

• jonny_ryc

1

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Condensatorul 200v e schimbat. La ce sa fac poza - sasiului sau unui ecran tv negru?

sa inteleg ca nu are imagine deloc si ca nu prinde posturi posibil proc defect tensiunile proc sint corecte

Link spre comentariu

Eu din experienta va spun ca este procesorul ,am avut unul chinezesc cu fulgerul si nu putam regla nici lumina nici contrastul,am schimbat dump si tot asa.

Pana am pus un alt procesor si asta era rezolvarea.

Link spre comentariu

dupa cum se vede in poza are cursa inversa pare pe rosu eu asa vad daca da cauta pe culoarea rosie r pe placa tk cred cai realizata cu tranzistori poatei vreo rezistenta sau dioda si pe katozi ce tensiune este sau pe intrare semnal r,g,b,

Link spre comentariu
Vizitator freshair

Cursa inversa apare pt ca am ridicat eu grila 2 ca sa se vada imaginea. Finalul video e realizat cu circuit inegrat TDA6107JF -a fost schimbat. Toate rezistentele de pe placa tubului cinescop au fost scoase si verificate. 

Link spre comentariu

ce procesor are ca schema care o detin eu este diferita fata de a ta asata care o am eu este cu tranzistori la finali video si cred ca si procu este diferit

incearca sasiul pe alt tub 

Link spre comentariu

Procesorul este TDA12176PS/N1/3

incearca sasiul pe alt tub si daca vede la fel atunci ar cam fi proc defect afectat de la fulger

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Procesor defect 'am intalnit defecte pe partea de imagine si pana nj am schimbat procesorul nu am rezolvat ,si bine-nteles schimbat memorie ,masuratori facute inainte,! Eu sunt de parere ca procesorul nu functioneaza corect!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări